El Consell Escolar de l’Enric Valor considera un «gravíssim error» el trasllat de l’EPA d’Alzira

0
373

La decissió pressa pel govern d’Alzira de traslladar el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) Enric Valor a l’antic edifici de La Parrilla està alçant polseguera en l’oposició i especialment en el Consell Escolar. «Seria un gravíssim error» el trallat de l’EPA d’Alzira que conta amb més d’un miler d’alumnes matriculats consideren. Per preguntar-se tot seguit; quina planificació demostra l’Administració local que desmantella una escola tres anys després d’inaugurar-la?

Els membre del Consell Escolar, en una nota enviada als mitjans de comunicació, consideren que «no hi ha altre lloc millor a Alzira» per a l’educació de les persones adultes que l’actual ubicació a l’edifici multiusos on es troben diverses àrees municipals com Esports, Cultura i d’altres. A més diuen que «no té sentit» gastar fons públics reformant el local de l’EPA per a funcions administratives, «quan ben a prop hi ha espais municipals que es poden ocupar immediatament».

Improvisació i precarietat

El Consell Escolar d’este centre rec

EPA Enric Valor d’Alzira

orda que l’EPA va estar cinc cursos «sense seu pròpia», distribuida en dos llocs diferents i lamenta que la decissió de trasllardar-los els l’han anunciat «de manera informal, no oficial, a un edifici vell, immers en obres de reforma, i que no reunirà mai les condicions que té l’actual EPA». I temen que el trasllat «condemne l’escola d’adults d’Alzira, una vegada més, a la precarietat i a la improvisació».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here