Compromís critica la ubicació del futura central de la policia d’Alzira per ser zona verda

0
401

Davant de l’anunci unilateral de l’Alcaldessa d’Alzira d’ubicar la Central de la Policia Local junt a l’edifici Idea, on actualment hi ha una zona verda, des de Compromis per Alzira considerem no és la millor decisió.

I això, a més de l’absència de tot consens amb els altres partits polítics de l’Ajuntament o amb la pròpia policia local. Igual que va succeir amb la decisió de canviar l’Escola d’Adults a l’edifici de la Parrilla, considerem que hi ha alternatives mes realistes.

Eliminació d’una zona verda consolidada

Des del punt de vista de la seu ubicació, l’emplaçament suposarà eliminar una zona verda ja consolidada en la nostra ciutat de més de 500 metres quadrats.

A més d’això, no està garantida l’existència de pressupost econòmic per a construir la Central de la Policia en un termini de dos anys, si tenim en compte el baix nivell d

Parcel.la destinada al reten pel govern local

‘inversions dels últims anys, i l’elevat cost d’un edifici d’estes característiques: per exemple la central de la Policia de la ciutat d’Algemesí va tindre un cost d’1 milió d’euros a càrrec del Pla E. Ja en l’anterior legislatura, des del nostre grup proposarem de forma reiterada que la central en Alzira es fera de la mateixa manera.

En tot cas, l’Alcaldessa ha proposat la idea sense presentar un projecte bàsic de l’esmentat edifici. La seua configuració i cost econòmic de 300.000 € sembla insuficient i tot resulta ser una incògnita impròpia d’un govern seriós.

Antic col.legi Garcia Sanchiz

Per això, i sense perjuí de poder buscar una solució a llarg termini, es podria utilitzar l’antic Col·legi García Sanchiz per a les dependències de la policia que compta amb espai suficient per a atendre les necessitats del cos, mantenint el nucli administratiu en l’actual emplaçament.

Altres alternatives, són terrenys de l’Ajuntament existents junt el barri de l’Alquerieta, també en avinguda Pare Pompilio junt a l’edifici Cartonatges entre altres possibles emplaçaments.

Una vegada més, el PP d’Alzira actua, segons Aranda, de forma arbitrària i sense consens en un tema que no ha sabut solucionar a pesar de portar en el govern diverses legislatures i tindre ocasions sobrades per a afrontar esta important inversió.

Carles Aranda Mata
Responsable política municipal Compromis per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here