Bastidas enderrocarà les cases de la zona alta del Torretxó per «dignificar» el barri

0
289
Carrer Texó

Les cases dels carrers, l’Àguila, Linx i Texó ubicades en zona més alta del barri del Torretxó seran enderrocades, pròximament, i sustituïdes per arbres segons ha anunciat este matí l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas davant elsl mitjans de comunicació.

Bastidas diu que es tracta «d’una zona privilegiada d’Alzira, amb vistes immillorables» que amb esta actuació «serà dignificada» perquè a hores d’ara les cases que seguixen en peu «sols acumulen fem i alguna cosa més». La primera autoritat local ha manifestat que sols viu una dona que «ocupa ilegalment» un habitatge, però Riberaexpress ha comprovat que hi han més residents en les cases fortament deteriorades que seguixen en peu.

L’actuació es farà, partir del 2014 en tres fases ó anualitats; en la primera s’invertiran 42.800 euros, en la segona 51.000 i en la tercer més de 175.000 €.

16 treballadors per Alzira Social 

L’alcaldessa també ha a

Cases del Torretxó que seran enderrocades

L’alcaldessa explicant el projecte

nunciat que el pròxim mes de gener es podrà adjudicar la primera casa rehabilitada a la barriada de l’Alquerieta. En estos moments els tècnics municipal procedixen a la selecció de les 16 persones que rehabilitaran este habitatge. Bastidas ha criticat l’oposició municipal per la seua psotura contrària al projecte Alzira Social, «està ningunejat per l’esquerra d’ací, quan l’esquerra política i medià`tica d’este pais estan a favor. Tindran que donar explicacions al barri de l’Alquerieta que és el primer beneficiat» ha assenyalat la cap del consistori local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here