Eli Llorens presentà el seu llibre «El balneari dels àngels»

0
496

Recentment va tindre lloc a la biblioteca d’Alberic, la presentació del llibre “El balneari dels Àngels, de Eli Llorens Perales, i editat per Edicions Bullent, davant 50 persones, patrocinat per la regidoria de cultura de l’ajuntament d’Alberic.

 Eli Llorens Perales, va nàixer a “Castelló de la Ribera” l’any 1975, dedicada a l’administració d’empreses, aficionada a les motos, i a les arts escèniques, on té predilecció a la dansa oriental.

El 2010 rebé el tercer premi Sambori de País pel relat Coses que passen i resultà finalista al certamen La rosa de paper amb el conte El gesmiler. A més, dos relats seus han estat inclosos als recopilatoris de “Las mujeres cuentan”, que edita la Conselleria de Benestar Social.

Finalista en els Premis de narrativa curta “Rafael Comenge” 2013 d’Alberic, amb “Mare d’Aigua”

 Sinopsis

Fa quinze anys que Cris no anava al poble. Tot ha canviat molt. Ara, però, algú reclama la seua presència des de l’altre món. Haurà d’enfron­tar-se a fets, persones i records que havia su­pe­rat: la colla d’amics, el primer amor que mai no s’oblida. Tanmateix, no hi ha temps per a la nostàlgia, ha de resoldre un cas al que s’hi juga la vida. Amb l’ajuda del seu grup d’investigació i la providència divina de Lakshmí, Cris arribarà al cor de la trama a El balneari dels Àngels.

 La presentació va ser a càrrec de Carme Ramis, amb la presencia de Mª Dolors Palomares, regidora de cultura.

Va contar amb la actuació de Anna Mira, apassionada de la Dansa des de la seua infància però és en 2002, al descobrir la Dansa Oriental quan emprén el meravellós camí de l’aprenentatge que mai arriba al seu fi i que li resulta fascinant ja que manté el seu interès sempre despert, que va fer les delícies del públic assistent

Eduardo Sala      

Fotos: Ricardo Cervelló

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here