EU reclama que el acords de la Junta de Govern d’Alzira siguen públics

0
164

Des d’EUPV reclamem que determinats acords i sessions de la Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alzira siguen públics i accessibles a la ciutadania, per la seua importància i rellevància. Al llarg de l’última legislatura hi ha hagut un apagó total al respecte.

Des d’EUPV-Alzira lamentem que en els últims anys s’ha assistit a un apagó total de la informació de la Junta de Govern local, que inclou decisions econòmiques, contractes o operacions urbanístiques.
La recent sentència del Tribunal Constitucional del passat dia 4 d’octubre obliga a què determinats acords i sessions de les juntes de govern han de ser públics, sotmesos a la participació ciutadana i la fiscalització dels grups de l’oposició. I, per tant, que aquests han d’estar publicitats i també disponibles al públic per mitjà de la pàgina web, cosa que ocorre en altres ciutats com Alcoi, Gandia o Torrent.
Des d’EU-Alzira lamentem que l’equip de govern de la Sra. Bastidas votara en contra en el passat plenari de la moció de transparència que vàrem presentar i que incloïa també aquests aspectes. A més a més, reclamem que tot açò es reculla en la reforma del Reglament Municipal, que no estava en el primer esborrany que presentà el PP, i que es pretén aprovar en el plenari d’aquest mes d’octubre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here