La UD Alzira trau un punt de Borriol en el últim suspir del partit (1-1)

0
264

La UD Alzira ha aconseguit este migdia una merescut punt de Borriol en la última jugada de l’encontre gràcies al penal transformat per Bleda.

Bleda autor de l’empat a Borriol

 És a dir els de la Ribera han puntuat, «a lo Reial Madrid», de penal i en el últim suspir, tot i que la pena màxima era clara. Una treta llarga de porta per part de Tejera la pentinava Gabri deixangt tot sol en l’àrea del conjunt castellonenc a Palomares que ha estat derribat quan es trobava en immillorable posició per marcar.

Els de Borriol s’avançaren en el minut 18 del primer temp en rematar Dario una treta de cantó. A  partir d’açí els locals s’han tancat i els blaugranes passaren, sobre tot en el segon temps, a ser els dominadors del partit. David López, en dos ocasions i Santi en altra disposaren de bones ocasions que no encertaren a materialitzar. Quan ja moria el partit sorgia la jugada del penal i el mateix àrbitre del partit al Suñer Picó davant el Jove Español allargava l’encontre fins el minut 94 que els riberencs aprofitaren per arrapar un valuòs punt de Borriol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here