23 carrosses i prop d’un miler de participants en el Ral.li Humorístic de Carcaixent

1
562

Milers de veïns contemplaran, anit, la bellessa i l’humor del migcentenari Ral.li Humorístic de Carcaixent durant el tradicional recorregut de la seua eixida. Unes carrosses en mots dels casos espectaculars que deixaren bocabadats a bona part el públic. Però la carrossa no és l’únic que puntua per a la classificació final sinò tota una sèrie de proves que començaren anit i que no finalitzaran fins el pròxim dissabte.

  Anit acamparen els participants i hui han pujat a l’Hort de Soriano han buscat obejctes pel terme i demà diumenge rivalitzaran en el concurs per fer la millor paella al parc. La novetat d’enguany és la prova final traslladada fins el pròxim dissabte que consistirà en una actuació humorística a partir de les 11 de la nit. Tot seguit es farà al parc el lliurament dels premis:

 -Millor cotxe

-Millor crítica local

– Millor animació

– Millor disfressa individual i col.lectiva

-Millor classificació final

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here