Por d’anar pel carrer / Opinió: Jesús Rosaleny

0
542

Cada cop que diuen alguna cosa nova sobre els pressupostos generals de l’estat per al 2014, m’indigna més aquest govern. No volia dir-ne res al respecte a cap xarxa social, però hi ha coses que no les suporte. I si hi ha alguna cossa certa amb el que diuen, m’agradaria, que la gent sabera la gran mentida que s’amaga darrere del que diuen.

Mariano Rajoy

Tots sabem, que li fa falta una gran ajuda a l’actual president del govern, però el que no veig necessari, és augmentar la partida per a assessors i gestors (53 més que l’anterior govern). A més d’aquest augment, cal citar també el destinat per als vehicles oficials. Demanen responsabilitat i esforç als ciutadans, i ells, són els primers que no fan res per canviar la visió que puga tenir la gent cap als polítics. Sembla, que el president d’aquest país té por d’anar pel carrer, com aquell estudiant, que no té per a pagar-se la matrícula de la universitat, degut, a l’augment de les taxes universitàries que vostés hi han imposat, els mateixos que us augmenteu els assessors i gasteu més en vehicles oficials,el puga parar i no sàpiga que respondre.

Com aquelles persones que gaudien de la llei de dependència i tenien accés a una sanitat PÚBLICA i de qualitat i no puga explicar-li que és més necessari mantenir l’estat del benestar, que mantenir a aquells qui li donaven diners al seu partit.
Com a estudiant, em pareix una gran falta de respecte, que ens diguen que estem recuperant-nos econòmicament i després no poder gaudir d’aquesta «millora» en matèria d’educació. Com a membre d’una organització política juvenil, em fa rabiar. Rabiar de veure com estan desfent el que tants i tants anys ha costat d’aconseguir, tan sols amb la intenció d’omplir-se les butxaques i llevar-li la dignitat a la classe política. La política i amb ella, els polítics, han de ser l’instrument, el qual, les persones del carrer puguen transportar la seua veu als governants. Si vosté i els del seu partit, són els primers que (no parlaré de retallades) fan «ajustes económicos» en matèries com l’educació, la sanitat o la llei de dependència, no tinguen la poca vergonya de pujar als pressupostos per a l’any vinent les partides que anteriorment he citat.

Dignitat senyors, que governeu.

 Jesús Rosaleny Maiques

Secretari de Formació JSPV Ribera del Xúquer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here