Inauguració oficial del curs a l’IES Évols

0
505

Ahir, dijous 3 d’octubre va tindre lloc l’ acte de presentació d’inici del curs acadèmic 2013-14 a l’ IES “ Els Évols”, amb l’assistència de pares i mares de l’alumnat que ompliren el Saló d’ Actes.

Prèviament a la inauguració es van reunir tutors i pares de l’alumnat dels diferents cursos per dur a terme les corresponents tutories per tal d’intercanviar les primeres impressions i conèixer les directrius del curs escolar.
A continuació, pares i mares es dirigiren al Saló d’ Actes on van estar molt atents a les intervencions de Juan Vicente Tàpia, director de l’ institut, Pilar Serrano, presidenta de l’ AMPA i Amparo Amat, regidora d’ Educació. La presidenta de l’ AMPA va animar als pares a participar i a implicar-se en les activitats educatives “tots tenim alguna cosa a dir, pares i mares han de col·laborar en l’educació dels fills”, també els va animar a participar en la “Consulta ciutadana per l’ Educació”, organitzada per la Plataforma per l’ Ensenyament Públic, que tindrà lloc el dimarts 8 d’octubre a tots els centres escolars i que, bàsicament, preguntarà a tota la comunitat educativa si rebutja les retallades en educació i les polítiques educatives que estan duent a terme tant el govern central com l’autonòmic.
El director de l’institut centrà el seu discurs en la problemàtica del ràtio d’alumnes per aula “enguany no afecta al nostre centre, el nombre d’alumnes es troba entre els 15 i 29 per aula”.
La regidora d’ Educació va animar les famílies a recolzar els fills en els estudis “cal que les famílies no decaiguen i que ajuden als fills a seguir estudiant, ací comença el seu futur”. I va afegir que l’ajuntament vol per l’alumnat alcudià una educació de qualitat i gratuïta i per això cada any augmenten el pressupost d’ajudes directes, que enguany puja a 150.000 euros”

En finalitzar l’acte, tots els membres de la comunitat escolar van ser convidats a la ja tradicional picadeta oferida per l’ AMPA al hall de l’ institut per a celebrar l’ inici del curs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here