Ajuntament i empresaris satisfets pel canvi d’escenari de la Fira Comercial d’Alzira

0
245
Un moment de la inauguració de la Fira

El regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios i el president de l’Associació Empresarial Alzira, José Villalba, valorat de forma «positiva» la nova ubicació de la Fira Comercial i Gastronòmica que des d’ahir per la vesprada es troba isntal.lada a la Plaça del Regne.

Tots dos han destacat el major espai existent que permet una major comoditat als assistents. Així mateix el pregó dels Moros i Cristians de la Vila, pronunciat, anit, pel cronista oficial de la ciutat, Aurelià Lairón a les muralles pròximes a la mostra van atraure a molta gent.

Les casetes destinades a la gastronomia registraren, anit, una notable afluència de públic, el propi Palacios, annunciava un ple de gom a gom per a la vesprad-nit d’este dissabte coincidint amb l’entrada dels Moros i Cristians que desfilaran per l’interior de la fira.

A la V Fira Comercial i Gastronòmica d’Alzira participen 34 comerços i empreses distribuides entre 40 casetes. Va ser inaugurada per la directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga, l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas i el president de l’AEA , José Villalba.

Establiments participants:

El visitante podrá encontrar vestidos de fiesta (Novies), restauración (Taberna 3 Jotas, Cotonera EventsA Copa Parada, Masía de la Calzada, Restaurant Camí Vell, deporte (Base), interiorismo y decoración (Mobles Blay), bricolaje (Bricodepôt), libros (Edicions Bromera), moda infantil y lencería (Sara Valle), hipermercado (Carrefour), alimentación agrícola (Alzicoop- Coop.V y AVA- Alzira), artículos de belleza (Sols Cabell), instalaciones de frío y calor (Sanchis Clima), textil (Casablanca, Tu- tu de karma- El temps entre costures, United Colors of Benetton), automoción (Feu Vert Ibérica SA), clínica dental (Dent amb dent), transporte urgente (Halcourier), tratamiento del agua (Osmofilter), indumentaria valenciana (Mercedes Romero) y moda infantil (Menuts moda infantil). A última hora se han añadido el concesionario de la BMW –Prodriver-, el club de fútbol de la UD Alzira, la asociación, PROSUB y la tienda de textil y complementos, Outlet Nerea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here