La gastronomia i altres sectors s’incorporen a la Fira Comercial «Alzira Oberta»

0
394

La Fira Comercial «Alzira Oberta» incorpora la gastronomia i altres sectors en la seua quinta edició que serà inaugurada esta vesprada per la Directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga. «Hem ampliat el concepte de comerç», explica el responsable de l’àrea de Promoció Econòmica municipal d’Alzira, José Luis Palacios.

El més nombrós de les incorporacions és el gastronòmic representat per sis empreses d’hostaleria que es dedicaran, principalment, a oferir una rica i variada gama de tapes.

La presència de Carrefour, Brico Depôt, la cooperativa Alzicoop i d’altres permet, segons Palacios «compaginar el xicotet amb el gran comerç». També cal resaltar la presència en la mostra del sindicat AVA, de la UD Alzira. de la editorial Bromera que fan que esta fira formada per 34 empreses i 40 casetes haja ampliat l’oferta de forma notable.

La V Fira Comercial i Gastronòmica «Alzira Oberta», instal.lada, per primera vegada, en un nou escenari com és la Plaça del Regne, obrirà les portes a les 5 d’esta vespr

Les jaimes ja es troben instal.lades

ada i no tancarà fins les 10 de la nit del pròxim diumenge.

La desfilada dels Moros i Cristians de La Vila per dins de la mostra li proporcionarà una ambientació especial a la mostra que a més d’ocupar la plaça, s’allarga per un tram de l’avinguda Lluís Suñer.

Comerços i empreses participants:

El visitante podrá encontrar vestidos de fiesta (Novies), restauración (Taberna 3 Jotas, Cotonera Events, A Copa Parada, Masía de la Calzada, Restaurant Camí Vell, deporte (Base), interiorismo y decoración (Mobles Blay), bricolaje (Bricodepôt), libros (Edicions Bromera), moda infantil y lencería (Sara Valle), hipermercado (Carrefour), alimentación agrícola (Alzicoop- Coop.V y AVA- Alzira), artículos de belleza (Sols Cabell), instalaciones de frío y calor (Sanchis Clima), textil (Casablanca, Tu- tu de karma- El temps entre costures, United Colors of Benetton), automoción (Feu Vert Ibérica SA), clínica dental (Dent amb dent), transporte urgente (Halcourier), tratamiento del agua (Osmofilter), indumentaria valenciana (Mercedes Romero) y moda infantil (Menuts moda infantil). A última hora se han añadido el concesionario de la BMW –Prodriver– el club de fútbol de la UD Alzira, la asociación, PROSUB yla tienda textil y complementos, Outlet Nerea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here