Canyes, brosses i rates conviuen al barranc de la Casella en Alzira

0
359

Un any més des de Compromís hem de demanar que l’Ajuntament d’Alzira demane solucions definitives a la CHX per al barranc de la Casella al seu pas pel pont de Xàtiva, i al tram que va al barranc de Barxeta i posterior desembocadura en el riu Xúquer.

Una volta més, i després d’un estiu amb poques pluges, aquest tram del barranc de la Casella s’ha convertit durant estos mesos en un basal d’aigües estancades purulentes i plenes d’insectes, rosegadors i altres animals, que ha causat molèsties als veïns de la zona i les empreses del polígon.

No és la primera vegada que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer fa desistiment de les seues obligacions amb el beneplàcit dels responsables del nostre Ajuntament.

Ara, davant de la possibilitat de fortes pluges, demanem que es netege el llit del barranc de canyes i plantes que, junt al coll de botella del pont, podrien suposar un obstacle. De res serveixen les inversions realitzades en el barranc si no hi ha un manteniment.

Des de Compromís per Alzira reclamem que, d’una vegada per totes, es done solució definitiva a les aigües estancades davall el pont i en el tram posterior i anterior del mateix i que continuen fins a la desembocadura en el barranc de Barxeta. Per això, demanem que es netege i condicione aquest tram del barranc i que se li done la inclinació adequada perquè impedisca l’acumulació d’aigües estancades que tantes molèsties causen als veïns i veïnes any darrere any.

Adelaida Pau
Regidora Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here