AIGUA denuncia «l’odi antixaleter» d’un sector d’EU a Montserrat

0
162

1.- Davant el nou escenari municipal AIGUA i PSOE posposen l’aplicació de l’acord perquè es restituisca la normalitat al sí d’EUPV Montserrat i recupere el acta del regidor i en trie un que represente als votants d’aquest partit.

2.- Les dos faccions del grup d’esquerra de Montserrat obeixen a dos tendències internes; el que se senten membres d’EUPV i estan afiliats (Ramón-Salvador-Clara), i per altra banda un corpuscle format pel regidor (JV Campos), el seu cosí (R. Gómez) i els familiars que s’han apuntat a última hora al carro, tots ells sense cap afiliació real. Els primers són persones formades i amb principis ideològics, els segons són persones viscerals i flemàtiques mogudes pel recel i el menyspreu vers la gent nouvinguda al poble.

3.- El grup d’EUPV afiliats tenen clar que allò important és el projecte, “el què”, i de fet tenen el projecte de govern per al proper any que els vam explicar i donar en la reunió passada.

4.- Altrament el grup del regidor només es preocupa estrictament pel “Qui”. No volien a JMM, de fer el regidor d’EU l’ataca abusivament en tots els plenaris, i tampoc em volen a mi. Ara el seu objectiu és evitar que AIGUA entre en l’alcaldia a tota costa. Este grup vol destrossar AIGUA, vol aniquilar-la completament, volen que “AIGUA desaparega perquè és un grup de “xaleteros”forasters”. Han plantejat que volen el meu “cap en bandeja”, que jo abandone completament la política, i diuen que aleshores donaran suport a Carmen, simplement per aconseguir que AIGUA es fragmente i desaparega del mapa. Són comportaments obsesius, però no ens enganyaran amb xantatges i artimanyes neuròtiques.

5.- Este odi antixaleter que manifesta este sector d’EU, ja l’hem experimentat abans, quan la coalició Gent d’Esquerres (PSOE-AIGUA)va obtenir majoria absoluta en 2003 i nosaltres (AIGUA) els vam donar el suport demanat integrar-nos en el grup, la resposta d’estos membres fou significativa:“ja tenien majoria absoluta no vos necessitem per a res, a vosaltres vos donarem la mà i vos apropiareu del braç i tot”
I per altra banda també ho he sofrit en les meues carns quan vaig estar de Director a l’IES Montserrat… els Sr. Gómez i companyia ja es van encarregar de fer tot el mal que van poder, a mi i indirectament a la comunitat educativa.

6.- EUPV de Montserrat té ara la oportunitat de depurar el gra de la palla, apartar les postures extremes antixaleteres, postures antidemocràtiques i trastornades que preferixen quedar-se cegues a canvi de l’opositor quede tort, viuen en l’esquizofrènia política. Amb gentola com esta no es pot ni governar ni conversar. Sobrats motius tenia JMM i l’equip quan el vam expulsar del govern.
Certament esta dotzena de persones que seguixen al regidor i al seu cosí no representen els votants d’EUPV, si tingueren un poc d’ètica política o almenys un poc de vergonya tornarien al partit allò que han conseguit a través de les sigles amb les quals es presentaren a les eleccions.

7.- El partit AIGUA esperarà que es calme esta situació, confiem en què EUPV recupere l’acta del regidor i es puga reconduir la situació, no hem demanat ni demanarem la dimissió de JMM, però actuarem en conseqüència quan arribe el moment.
No estem disposats a cedir al xantatge del regidor trànsfuga, ni a suportar l’odi antixaleter que mou tot la seua pandilla.

Açò és tot, esperem que l’aigua torne al riu, que el vent pare de bufar i ens farem a la mar.

Joan R. Garcia i Perales

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here