Plaskett guanya el XV Open Internacional d’Escacs a La Pobla Llarga

0
470

El gran mestre anglés H. James Plaskett s’ha proclamat brillant vencedor del XV Open Internacional d’Escacs Ribera Alta que va tindre lloc en la Casa de la Joventut de la localitat riberenca de la Pobla Llarga diumenge passat.
Un total de 58 jugadors s’han donat cita en este torneig que ja és un clàssic en el circuit de tornejos de la Comunitat Valenciana. Enguany la localitat que va acollir l’esdeveniment va ser la Pobla Llarga. El local de joc va ser idoni ja que la Casa de la Joventut reunia totes les exigències requerides per a la realització d’un torneig d’escacs.
Es van disputar un total de 7 rondes, amb un ritme de joc de 7 minuts més 3 segons d’increment per jugada. El planter de jugadors va ser de gran nivell, on destacaven un Gran Mestre i tres Mestres Internacionals. El torneig va començar amb un fort esprint del Gran Mestre anglés Plaskett que va encadenar 5 victòries consecutives. En la sexta ronda el gran mestre anglés va cedir mig punt a l’empatar contra el Mestre Internacional Renier Castellanos. Per la seua banda el jove jugador de Castelló de la Plana Eric Sos donava la campanada a l’imposar-se al fort Mestre Internacional Antonio Granero. En la sèptima ronda, les victòries de Plaskett, Sos i Castellanos van decidir el pòdium de vencedors.

En l’acte d’entrega de premis van estar presents l’alcalde de La Pobla Llarga Rafael Soler i el vicepresident de la Mancomunitat de la Ribera Alta Eliseo Candela. Ambdós van agrair als jugadors la seua presència en esta XV edició del Torneig Internacional d’Escacs Ribera Alta, i van destacar el seu gran esperit de lluita ja que en les 5 primeres rondes del total de 7 que constava el torneig no hi va haver cap empat. El torneig va ser patrocinat per la Mancomunitat de la Ribera Alta i l’Ajuntament de la Pobla Llarga, sent les labors organitzatives a càrrec del Club d’Escacs Alberic.

CLASSIFICACIÓ FINAL
GM H. James Plaskett 6´5 punts
Eric Sos 6´0 punts
MI  Renier Castellans 5´5 punts
MF Fco. García Trobat 5´0 punts
José M. Díaz 5´0 punts

PRIMER JUGADOR RIBERA ALTA
Ramón Ibáñez Aullana
PRIMER JUGADOR SUB-14
Borja Torrijos (Basilio)
PRIMER JUGADOR SUB-12
José Domenech  (Alberic)
MILLOR JUGADOR SUB-10
Lucía Follana (Benimodo)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here