Mig centenar de participants en la XIX Fira Gastronòmica de l’Alcúdia

0
348
Inauguració de la Fira l’any passat

Mig centenar d’expositors participaran en la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia que es celebrarà des del 5 al pròxim 9 d’octubre.

Els visitants trobaran un ample ventall de productes gatronòmics que van des de els embotits de Requena, Cocentaina, Ontinyent i Tàrbena, formatges de Catí i Albal, albergínies d’Almagro, passant per la pericana de Muro, els fruits secs de Sant Joan i Corbera, els dàtils d’Alzira, a més dels dolços de l’Alcúdia i Xàtiva, vins d’Utiel-Requena, Mistela de Teulada, kakis Ribera del Xúquer i una variada mostra de productes procedents de les Illes.

A la mostra gastronòmica hi hauran els ja clàssics bons degustació, junt un ample espai de restauració on es podran asaborir menjars tradicionals, tapes variades i entrepans i la fira tradicional.

La fira serà inaugura el pròxim dissabte a les 7 de la vesprada i estarà oberta fins el 9 d’octubre de 10 a 14 hores pel matí i de 17 a 22 hores per la nit.

Mentre el VI Concurs de Puxero Valencià i Postre Kaki Ribera del Xúquer tindrà lloc el 14 d’octubre als salons Siglo XXI de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here