EU denuncia «l’intent de manipulació» de l’alcalde d’Algemesí davant les protestes antitaurines

0
453

Després de les reiterades acusacions que fan al nostre grup polític des de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí pels fets ocorreguts la darrera setmana de bous del nostre i el creuament d’acusacions que han sortit en premsa ens trobem en l’obligació de clarificar alguns despropòsits.

En primer lloc el nostre grup polític estem en contra de qualsevol actitud violenta, estem convençuts que cal arribar a solucions de consens en la societat, és per aixó que independentment de que uns o altres recolzen les festes d’una determinada forma és una forma tant respectable com l’altra, i que tots mereixem el respecte, per aixó nosaltres hem participat i participaren en qualsevol manifestació o acció pacifica en contra del que considerem una acte de barbaritat, com som les becerrades del nostre poble, en la que cada vegada més i més persones estan en contra, fins i tot podem assegurar que una gran majoria d’aficionats a la festa taurina. Per aixó és del tot reprovable les manifestacions del nostre primer edil ‘de que les persones que es manifesten mereixen o busquen dos bufetades’. Esta persona que des del seu càrrec deuria ponderar i fer respectar totes les opinions, conscient de la pèrdua de recolzament per part de la ciutadania vol ara enaltir i aprofitar els sector més intransigent de la nostra societat.

I per aixó no dubta en utilitzar la mentida com a lema i com estratègia, és fals, és mentida, que tinguérem una reunió amb membres de la comissió, es fals, és mentida, que tant el representant de +A com nosaltres oferirem que a canvi d’eliminar les becerrades desconvocaríem la manifestació, és fals que hi hagueren estelades a la manifestació (és cert que hi havia una persona que si portava una, però sols una, però com que els molesta tant la multiplicaren, per cert també hi havia una pancarta amb l’ensenya espanyola). És cert que després d’una reunió a les darreries d’agost i després de manifestar-nos que ell (l’alcalde) tampoc li agradaven les becerrades, el representant de +A i EU proposaren fer una reunió, de la que estem esperant la seua convocatòria, és cert que ens disposarem a fer d’intermediaris amb els membres de Folgança per valorar la supressió de la manifestació (cal recordar que Folgança es una associació animalista, no sols antitaurina, i per tant autònoma). Esquerra Unida en distintes ocasions a manifestat al dit col·lectiu que si es retiren les becerrades no recolzaríem la manifestació ni les concentracions pacifiques.
L’actitud de l’Alcalde d’Algemesí és del tot reprovable, en tots els sentits, impedint la llibertat d’informació a una televisió en el seu dret a informar, en les seus declaracions i en el seu concepte de dirigir una ciutat com si és tractarà del seu ‘cortijo’, i ara amb les mentides i acusacions sense cap sentit.

Esquerra Unida, treballem i treballarem per unes festes dignes, per obrir el dialeg entre tots els afectats i les sensibilitats, per canviar i millorar la nostra ciutat i ser un exemple com ho som en les festes de la Mare de Deu del 7 i 8 de setembre. Ahí ens trobaran, no en la discòrdia ni en la mentida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here