Compromís denuncia l’ausència de bancs a la Plaça del Regne d’Alzira

1
321

L’any 2010 es va dur a terme la renovació del paviment de la Plaça del Regne. En les obres es retiraren els bancs del seu interior. Després de tres anys, Bastidas segueix sense instal·lar o reposar els bancs de seients en una de les places mes importants de la ciutat.

És incomprensible que després de tant de temps continue aquesta situació que ara serà més visible al traslladar enguany la Fira Comercial a esta plaça.

Si bé l’Alcaldessa i la regidora Lola Ortega al·legaren en el seu dia que no hi hi havia pressupost economic per a la substitució o renovació de tots els bancs ara, desprès de tres anys, no tenen cap justificaciò. És una prova més del desistiment de les funcions i una falta d’atenció als veïns tal com ocorre amb la terminal d’autobusos de la ciutat -falta de seients suficients, serveis públics i llocs d’ombra i protecció.

Esperem que no hagem d’esperar altres tres anys perquè el PP millore la plaça del Regne amb la reposició dels bancs que allí existien des de la seua creació i, de la mateixa manera, millore les instal·lacions de la terminal d’autobusos per als ciutadans que esperen de forma pacient per a desplaçar-se per la nostra ciutat i comarca.

Adelaida Pau
Regidora Compromís per Alzira

1 Comentario

  1. Me parece correcto que salgan de vez en cuando politicos de un partido a decir chorradas, en lo que respecta a los asientos de la plaza del Regne, que esteticamente hacen falta 2-3 bancos correcto, pero decir que faltan asientos, cuanto toda la plaza tiene bordeando asientos que cabran más de 15o personas,…………………………. Un altra al perol

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here