Compromís considera «vergonyòs» el parlament del director de l’IVIA a Carlet

0
387

El Grup Municipal Bloc-Compromís considera una enorme falta de respecte als estudiants, als investigadors i a tota la societat en general, les paraules de l’actual director general de l’IVIA i durant molts anys alt càrrec polític en la Conselleria d’Agricultura, sempre lligat al PP, Eduardo Primo Millo, que va negar que a Espanya faltaren mitjans per als investigadors i va insistir en el fet que el que faltava era talent i de cap manera mitjans.

La portaveu de Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “és una autèntica vergonya i un insult a la intel·ligència dels propis estudiants que l’estaven escoltant, dels seus familiars i amics, dels mestres i de tota la comunitat educativa, que el sr. Primo afirme que el que hi ha a Espanya és falta de talents i no de mitjans, quan són molts els investigadors que han hagut de marxar a l’estranger perquè ací el govern del PP ha aplicat la tisora sense escrúpols al camp de la investigació, com també en el de la docència”.
Ortega ha responsabilitzat l’alcaldessa, María Ángeles Crespo, de “voler portar a persones que per damunt de tot siguen fidels al PP i que facen una laudatio en tota regla d’ella mateixa i del seu partit, quan es tracta d’un acte de reconeixement a l’esforç i els valors més positius del estudiants de la nostra ciutat, i s’hauria de tindre més en compte que mai a qui es dirigeix l’acte, i no insistir a voler traure un rendiment partidista que, amb discursos com el del sr. Primo, acaba tenint sense dubte efectes perversos.”
Cal afegir que el “padrí” de l’acte i actual director de l’IVIA començà el seu parlament ressaltant el “sentit comú” mostrat pels veïns de Carlet per triar a la representant del PP com a alcaldessa, cosa que “estava segur” que continuaria durant molts anys.
En acabar l’acte, molts dels presents mostraren el seu estupor per la intervenció, que va deslluir un acte que intentava ressaltar els valors més positius dels nostres estudiants.

Secretaria de comunicació de Compromís de Carlet

“Hay una tradición desde siempre, que los números uno de las promociones, los cerebros más aventajados de todos los grupos de estudio, muchos de ellos acaban en la investigación. Algunos (porque claro, son los que mejor dotados están para ello) se pueden retener [de dedicarse a la investigación] porque piensan que en España esto no se valora, que no hay medios…Eso no es así, hoy en día, a pesar de la crisis sobran medios: hay buenos institutos, hay buenos centros de investigación, hay buenos medios. Les voy a decir una cosa: ahora creo que falta más talento que medios, porque el que tiene voluntad y talento, con muy pocos medios sale adelante.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here