Més Algemesí replica i diu que el PP «mentix més que parla»

0
566

En relació al comunicat que hui el PP d’Algemesí ha emés en el dia de hui sobre l’honestedat del portaveu de MÉS ALGEMESÍ, cal aclarir que:
1. Aquest ha negat i nega haver organitzat fomentat, impulsat o promocionat les concentracions no autoritzades que es produiren durant les mateixes nits de les becarrades, nists en les quals no estava en Algemesi. Això és dels que se li acusava en un comunicat anterior, i això és el que contesta
2. No nega, perquè és públic, que acudí a la manifestació autoritzada que un col·lectiu local organitzà i al qual MÉS ALGEMESÍ simplement s’adheria sense se entitat organitzadora, manifestació que transcorregué sense cap incident. Manifestar-se legalment i de manera pacífica no és un delicte –fins ara-.
3. És mentida que en cap moment durant el mes d’agost s’haja mantés una reunió entre els partits polítics i la Comissió Taurina. Duran el mes d’agost els partits polítics mantingueren una reunió per parlar el tema del dinar de la Mare de Déu i a l’eixida d’ella, i ja en la plaça Major, va ser quan dos regidors li férem el comentari informal al Sr Alcalde. MÉS ALGEMESÍ, tot i haver-ho intentat enguany no s’ha reunit amb cap membre de la Comissió Taurina ni formalment ni informalment. La Comissió Taurina pot atestiguar que no ha tingut lloc aquesta reunió.
4. MÉS ALGEMESÍ, i altres grups locals, sols ha realitzat gestions, des del seu rotund no a les becarrades, per tal d’apropar postures, cosa que no ha intentat mai el PP, que sols vol perpetuar el tema. Intentar fer d’intermediari en els conflictes és la responsabilitat de tot polític, cosa que el PP local no sap ni vol fer.
5. Resulta patètic que s’intente confondre a l’opinió pública barrejant coses que no tenen res a veure i que s’al·ludisca al fet que en la manifestació anterior a la Setmana de Bous hi havia una bandera “estelada”, quan en tota la manifestació hi havia dues, la que ells mencionen i una bandera d’Espanya amb una figura d’un bou. Amb al paraula “vivo”. Barrejar una cosa amb l’altra no té sentit i demostra la manca d’arguments dels qui ho fan.
6. Nosaltres som els primers que lamentem i denunciem aquestes situacions de confrontament que no beneficien la imatge d’Algemesí i que volem evitar-les, situació que les declaracions irresponsables i irreflexives de la primera autoritat magnifiquen i potencien.
7. Any rere any és el Sr alcalde i el propi PP qui fent perdurar aquest conflicte li lleva tot protagonisme a la pròpia festa. És el propi PP que no sap afrontar adequadament aquesta “crisi d’imatge” sinó que la perpetua innecessàriament qui fa que no es parle de la Setmana de Bous, sinó de les becarrades. L’any passat ni presentàrem moció ni férem comunciat. Enguany hem presentat moció, in extremis, sense haver tret cap comunicat al respecte per evitar la enfrontaments innecessaris, però és el PP qui s’encarrega de potenciar i avivar la polèmica i fa que ara en compte de parlar de la Setmana de Bous estiguem parlant lamentablement d’uns fets que deuríem oblidar.
8. MÉS ALGEMESÍ i el seu portaveu es reserven totes les possibilitats d’acudir als tribunals per tal de defendre el seu honor davant d’acusacions manifestament falses i mal intencionades

Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here