La «Moreneta» d’Alzira torna a l’ermita després del seu recorregut per Alzira

0
229
Balls en honor a la patrona

Ahir, una vegada més, es va recordar la troballa de la Mare de Déu del Lluch al Parc de les Muralles, antic llit del Xúquer. La patrona d’Alzira, escoltada per joves dames i a muscles de xiquets i xiquetes, va protagonitzar la processoneta acompanyada per danses típiques valencianes, com  la Carxofa, els Arquets, els Teixidors, els Bastonets i el Bolero així com pels Cabuts. En plena Vila ha sigut rebuda per Sant Roc i obsequiada per nombroses madeixes de seda, un antic costum d’este barri.

La Moreneta va tornar, anit al seu santuari, després d’eixir en processó a les 20 hores desde la parròquia de Santa Caterina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here