Els germans Parra feren la paella millor decorada en el concurs de l’Alquerieta

0
939

La paella feta pels membre de la Falla L’Alquerieta va guanyar

El jurat del concurs

el primer premi del concurs celebrat ahir en esta barriada d’Alzira amb motiu de les fests en honor al seu patró, Sant Francesc d’Assís. El segon premi va ser per al Bar l’Alquerieta, mentre la pella millor decorada va ser, una vegada més, la dels artistes fallers, germans Parra.

Al voltant de 400 comensals acodiren a esta tradicional cita gastronòmica a la que assistiren varios regidors del consistori d’Alzira que feren de jurat junt el president de l’Associació de Veïns, Miguel Ángel Levanteri. Cal destacar que malgrat ser de diferents formacions polítiques consensuaren el veredicte.

Riberaexpress

El guanyadors del primer premi

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here