Villarreal, L’Alcúdia i AT Carcaixent campions del TORCAF en les dos sèries de benjamins i alevins

0
320

El Villarreal ha sigut el gran trionfador de la VII edició del TORCAF en quedar campions de la sèrie A els seus equips benjamins i alevins.

En benjamins els groguets sols pogueren superar el València en el llançament de penals després que la final registrara empat a un gol.

El tercer classificat ha sigut el Levante que guanyà en la final de consolació a la UD Alzira per un gol a zero.

Javi Guerrero del Villarreal aconseguia el trofeu Base Sportleader al millor porter d’esta categoria i Enrique Ferrer del València s’adjudicá el trofeu Fernando Sierra al millor jugador.

En alevins el Villarreal s’ha imposat en la final al Levant (3-2), mentr el València ha sigut tercer i la UD Alzira quart. El partit finalitzà  amb empat a un gol però els valencianistes estigueren més encertats en el llançament de penals.

El guardameta del Levante, Pablo Cuñat ha sigut triat el millor guardameta aconseguitn el Trofeu Base Sportleader, mentre Álvaro Martínez del Villarreal ha estat el millor jugador del torneig -trofeu Fernando Sierra- en la categoria de futbol 8.

Pel que fa a la sèrie B, l’AT Carcaixent quedà campió en derrotar en la final a la UD Alzira. Mentre la SD Sueca era tercer en superar el Castelló de la Ribera. Ignaci Bataller de l’AT Carcaixent guanyà el trofeu Base Sportleader al millor guardameta i el seu company, Sergi Aparicio era nomenat millor jugador de la categoria adjudicant-se el trofeu Fernando Sierra.

En  alevins d’esta sèrie elcampió ha sigut el UE L’Alcúdia que guanyà  la SD Sueca per 4 gols a 2. Tercer ha sigut el Ciutat d’Alzira que guanyà la UD Alzira en la tande penals després que el partit acabar amb igualada a 2 gols.

El guardameta del Ciuta

AT Carcaixent campió Benjamí B

t d’Alzira, Frank España ha sigut elegit millor porter d’esta categoria i Arnau Clemente de l’Alcúdia el millor jugador.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, José Andrés Hernández, el regidor, Faustino Andújar i el president del Ciutat d’Alzira, Santi Garés entregaren els trofeus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here