Martínez (PSPV): «L’arranc d’este curs és molt més dramàtic que l’anterior»

0
408

L’alcalde de l’Alcvúdia i secretari comarcal del PSPV-PSOE,Robert Martínez, docent de professió, ha manifestat hui a Alzira que «l’arranc d’este curs està essent molt més dramàtic que l’anterior», en denunciar la «consolidació de les retallades».

Les xifres aportades per Martínez a la convocatòria amb els mitjans de comunciació demostren, al seu parer, «l’penorme deteriorament que pateix l’educació pública».

Educació deu 1,5 milions a les famílies de la comarca

El deute a les famílies de la comarca en concepte de beques i altres ajudes impagades ascendix a 1,5 milions d’euros, als llibreters els deuen 168.000 €, s’han retallat 52 docents a la Ribera. De cada tres centres, un ha perdut unitats i dos d’ells docents. i afegix «enguany no es convoquesn les beques, seguixen els barracons i els centres seguixen sense cobrar els gastos de material ni el deute pel menjador escolar».

El dirigent socialista ha destacat que els centres d’educació especial com el d’Alzira «han rebut els retalls més brutals», que ha reduït la plantilla de treballadors en un 50%.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here