La policia local d’Alberic celebrà el dia dels seus patrons

0
688

La Policia Local d’Alberic  ha celebrat, hui, el dia del seu Patró, els Angels Custodis, amb diversos actes, que començaren ahir, amb un campionat de padel, celebrat en les instalacions del camp municipal d’esports, entre els membres de la plantilla.

A les 11 del matí s’ha celebrat una missa en la parroquia de Sant Llorenç Màrtir,  a la que han assistit, Antonio Carratalà, alcalde d’Alberic, regidor de seguretat ciutadana i policia local, Javier Hernández, Cap de la Policia Local, Antonio Saiz, sergent de la Guardia Civil en Alberic, els regidors, Mª Dolors Palomares, Mª Angels Galdón i José Martínez, membres de la Policia Local, Protecció Civil, i diverses persones.

 Posteriorment en el Saló de Plens de l’Ajuntament, ha tingut lloc  l’acte de lliurament de distincions, a policies que han destacat en el desenvolupament del seu servici, i pels seus anys de servici.

Javier Hernández, després d’agrair la presencia de l’alcalde, regidor de seguretat, regidors: Mª Dolors Palomares, Mª Angels Galdón, Benjamin Nogués, José Martínez, Estefania Sanz, Xaro López i José Luis Merino, e invitats.

 Distincions Agrupacions i Policies Locals, a:

.- Protecció Civil d’Alberic, per la seua llavor preventiva, ajuda al ciutadà, i de suport en els actes, que participen – Arrepleguen, Miguel Sansaloni i Jose Garcia.

.- Miguel Bàguena Domenech – policia jubilat, se li agreix els seus anys de servici.

.- Llorenç Pérez Cuesta – en reconeixement a la seua trajectòria professional e implicació, en les tasques dins de la policia.

.- Javier Magraner Villar – per la seua bona tasca en residus sòlids.

.- Francesc Bru Company, i Jose Vte. Calvo – per la felicitació rebuda desde la Comandància de la Guardia Civil, per la seua professionalitat demostrada en el robatori per alunizaje, de una tenda de telèfons mòbils en Alberic.

.- Javier Moragues Torres, i Vicente Pí Garcia – per l’elaboració del excel·lent informe realitzat, per cada ú,  Javier Hernàndez, cap de la policia local, sol·licita a través del alcalde i del regidor de seguretat, a la Conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana, Certificació pública pels seus treballs.

.- Francisco Viozquez Sensat – sol·licitud de reconeixement, per la seua participació, esforç i treball, cap al cos de la policia local.

 Creu Mérit Policial amb distintiu blanc, a

.- José Beneito Esteve, Ricard Cervelló Pérez, i Antonio Meseguer Ferrando –, per haver complit 25 anys de servici, i ser un exemple viu, de conducta, suport i dedicació, als membres mes joves de la plantilla.

 Entrega de trofeus del padel

Campions: Agustín Grau, i Jose Beneito

Sub-campions: Robert Sanchis, i Francisco Viozquez

 Al llarg de l’acte, Javier Hernández, ha fet insistència, “en el bon treball que desenrotlla tota la plantilla, però a vegades les actituds i disposicions, són les que marquen diferències.”

S’ha emocionat al dir els nombraments, es una persona sensible i que disfruta del seu treball, del treball ben fet, i de segur, que a partir d’ara, se’l van a posar mes difícil, en la concessió de mèrits.

 Tant l’alcalde,Antonio Carratalá, com el regidor de seguretat, Bernat Hervás, han ressaltat la professionalitat i ben fer, tant del cap de la policia local, com de la resta de la plantilla, a la que els convida a que continuen pel camí pres.

A més, Carratalà, els ha enviat una reflexió, per a que consideren, per al pròxim any, una data i un hora factible,  per a que els ciutadans d’Alberic, pugen estar en este acte, i donar-los el recolzament que es mereixen.

 Posteriorment, han disfrutat de un dinar de germanor, la policia local, autoritats, e invitats a l’acte.

 Donar per la part que en correspon, la enhorabona pel treball que fan dia a dia, a vegades no coneguda i apreciada, a tota la plantilla, sense excepció, i en particular als guardonats. Gracies per estar a hi.

Eduardo Sala          

Fotos: Juan Sanz

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here