XIII Concurs Nacional de Composició del Pasdoble Faller d’Alzira

0
183

El darrer mes de juny es va convocar el 13é Concurs Nacional de Compossició del Pasdoble Faller Alzira 2013 organitzat per la Societat Musical d’Alzira, en el que s’establiren dos premis: “Premi Fallera Major d’Alzira” i “Premi Fallera Major Infantil d’Alzira”.

Finalitzat el termini de presentació dels pasdobles, de totes les compossicions presentades s’han sel·leccionat aquestes quatre:

Lema 1: “TOMBATOSSALS”
Lema 2: “EN LA RIBERA”
Lema 3: “LLUM DE FLAMES”
Lema 4: “AL MEU PARE”

La Societat Musical d’Alzira, amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament d’Alzira, de la Junta Local d’Alzira i de l’Associació de Moros i Cristians “La Vila d’Alzira”, ha programat un concert de la Banda Simfònica per a demà divendres 27 de setembre de 2013, a les 22:30 h. al Gran Teatre d’Alzira.

En la primera part del concert la Banda Simfònica, baix la direcció del seu director Àngel Crespo García interpretarà els quatre pasdobles finalistes.

La segona part del concert és una sel·lecció de música de festera amb marxes del compossitor alzireny José Grau Benedito,

JUDITH, marxa cristiana
YAIZA, marxa mora
ALIASIRE, marxa cristiana
AL-YAZIRAT SUQUAR, marxa mora

Durant l’intermedi el jurat deliverarà quins seràn els pasdobles guanyadors i el resultat es farà públic a la segon part del concert.

Per a l’organització d’aquest concurs, la Societat Musical d’Alzira ha comptat amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament d’Alzira i de la Junta Local Fallera d’Alzira.

SOCIETAT MUSICAL D’ALZIRA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here