El comerç d’Alzira contra l’alliberament horari anunciat per Fabra

0
409
Regidors i directius empresarials en la Fira Comercial

Els comerciants d’Alzira proposaran a l’alcaldessa, Elena Bastidas, que l’ajuntament no allibere l’horari comercial despre´s que el president del Consell, Alberto Fabra haja cedit als consistoris esta potestat.

«El xicotet comerç juga amb desaventatge respecte a les grans superfícies que poden establir torns de treball, mentre nosaltres no podem fer-ho», ha manifestat el vicpresident de l’Associació Empresarial Alzira (AEA), Antonio Pascual a Riberaexpress.

Pascual ha lamentat que el titular de la Generalitat «no haja consensuat» la decissió «ni tan sols consultat abans amb les associacions de comerciants». Així els dirigents del comerç local han decidit entrevistar-se amb la primera autoritat local per exposar-li la seua postura contrària a l’alliberament de l’horari comercial.

Els dirigents de l’AEA consideren que «ja hi han una sèrie de festius assenyalats per obrir els establiments» i que no cal incrementar-los perquè «eixiria perjudicat el xicotet comerç».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here