Important col.laboració de l’Alcúdia Qualitat en les Festes Majors

0
487

Aquest any, L’Alcúdia Qualitat i alguns dels seus comerços han tingut el plaer de col.laborar a les Festes Majors en diverses activitats.
Començarem el diumenge amb la Cercavila del Xiulet, una experiència en la que tots coincidirem en què fou molt divertida. Varem repartir 2000 monedes per valor d’un euro que es podran gastar als comerços adherits. En arribar al patinatge es fa fer un Photocall on s’arrimà la gent que va voler.
El dilluns GIB’S va organitzar un acte amb música al carrer, pintacares i globus per als xiquets, que estaven encantats!
Al mateix temps se celebrava el 1er Aplec de Mascotes al Parc de la Nòria, organitzat per Casa Colom, Centre Veterinari Salut Animal i Orce Carnisseries. Un món molt animal, amb contacontes temàtics, pintacares i molts sortejos. Allí van poder gaudir grans i menuts i preguntar als experts dubtes sobre les seues mascotes.
Per la vesprada va ser l’hora de Tot Esport, que va fer una Gincana al carrer, amb jocs i proves per a totes les edats, un ambient molt saludable!
I començà el dimarts amb diverses activitats esportives a la Piscina Coberta de L’Alcúdia, totes elles gratüites i en una afluencia del 100%.
Per la vesprada  es va celebrar la primera festa PuntoGenial, en la Perruqueria Carmen Martinez. Hi van assistir gent de totes les edats (sempre +18) i están molt contents del clima tan obert que es va aconseguir.
Dimecres començà amb Llopis Gastrobar en un dinar amenitzat amb música en directe. Després en Mel i Salut es van fer tallers amb xiquets, on van poder pintar dibuixos, provar diverses mels i participar en el sorteig de una cistella de productes.
En la mateixa avinguda, a la Clínica Somriures es varen donar consells d’alimentació, ensenyant tècniques de raspallat i es regalaren kits dentals als assistents.
Base Esport Martin i Seis de Abril van organitzar una desfilada de moda amb la col.laboració de Perruqueria Carmen Martinez, Marian Centre de Estètica i Mil.leni, on vam poder conèixer les col.leccións de la nova temporada.
I el dijous es va inaugurar la botiga de MPO que es dedicarà a tot tipus de publicitats, merchandising, roba laboral i escolar.
I com a remat de les activitats participarem en la I Cursa de la Dona a benefici de la Lluita Contra el Càncer, on patrocinarem les samarretes que es van repartir i completaren la marxa moltes de les nostres associades.
L’associació està orgullosa d’haver tingut l’oportunitat de participar en totes i cadascuna de les activitats i esperem que l’any que ve en siguen moltes més.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here