La VI edició de «Carcaixent conta!» ompli la Plaça del Llimeral

0
373

Ahir, a la Plaça del Llimeral de Carcaixent, tingué lloc la sisena edició del certamen de contacontes en català: Carcaixent conta!!, organitzada pel Casal Jaume I-Grup Arrels i el Bloc-Compromís, de Carcaixent.

 Al llarg d’aquestes sis edicions s’han escoltat prop de trenta narracions, per part de narradors i narradores de totes bandes, fent l’esforç en molts casos de desplaçar-se des de Castelló, Girona, Tarragona … malgrat que la seva participació és completament de bades, a expenses de guanyar o no qualsevol dels dos premis de cada edició. Si bé, també esta l’alicient que puga donar-se el cas, com ja ha ocorregut, que altres entitats els contracten.

Per segon any consecutiu, s’ha donat la circumstància que totes les narradores eren dones.

La guanyadora d’enguany, Rosella Tormo, que l’any passat aconseguí el segon premi amb una adaptació d’un conte de Pere Calders, enguany s’ha atrevit amb un divertit conte propi, inventat per a l’ocasió.

Els finalistes, el trio “Este conte em sona” va divertir igualment a grans i menuts amb el seu conte musicat, sobre la importància de l’amistat.

En resum, una vesprada a l’aire lliure, gaudint de la tradició oral en la nostra llengua, i on tenen cabuda majors i grans, con mostren les fotografies que us deixem a l’enllaç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here