Els contacontes tornen a reunir-se este diumenge a Carcaixent

0
376

El proper diumenge 22 de setembre la ciutat de Carcaixent acollirà una nova edició de la trobada “Carcaixent conta!”, que pretén reunir a la Ribera contacontes de tots els territoris de parla catalana per tal que entretinguen amb les seues històries el públic assistent.

Enguany a més, comptem amb la col·laboració d’Emili Gascó (mestre i escriptor), que serà qui presentarà l’acte i a la gent que hi participa.

Novament, la Plaça del Llimeral al barri de Les Barraques de Carcaixent s’omplirà de gent que estima escoltar històries, contes, rondalles … i també d’aquella altra gent a la qual li agrada contar-les.

El projecte iniciat a l’any 2008, i ja plenament consolidat, reuneix cada ocasió a families senceres que gaudeixen d’un barri i d’una activitat a l’aire lliure, que preten fonamentar l’autoestima com a poble i el coneixement dels nostres referents culturals, al temps que recupera la costum de contar i escoltar, és per això que prima l’oralitat i a les bases del certamen s’especifica que la història s’ha de contar sense suport escenogràfic.

Per tal de fer la trobada més atractiva, les entitats organitzadores han fixat dos premis en metàllic de 200 euros per al guanyador més una escultura allegòrica de la mascota del certamen, dissenyada per Neus Fontana i elaborada per l’escultor Francesc Fontana, i 100 per al finalista.

Les organitzacions convocants de la V edició de Carcaixent conta!!, el Casal Jaume I-Grup Arrels i el collectiu local del Bloc, confiem que al proper diumenge, la plaça s’ompliga de narracions i oïents.

Les bases i tota la informació del certamen, pot consultar-se a la web oficial: http://blocs.mesvilaweb.cat/Carcaixentconta

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here