El Mercat de Sueca s’ompli de gom a gom per tastar els productes valencians

0
355

A última hora  de la vesprada d’ahir no cabia una agulla al Mercat Central de Sueca per participar en la VI edició de «Tasta la Plaça».

La varietat de productes era tal que ningú podia eixir del Mercat sense abans tastar l’ample ventall de la gastronomia valenciana exhibida pels mercaders; des de paella i tot tipus d’arrossos, fins dolços i fruita, passant per embotits, formatges, llonganisses, cotifarres,xorisos, pizzes, vins, hamburgueses… regat amb vins i cervesses.

Sembla que la intenció de la Regidoria de Comerç, Turisme, Indústria i Medi Ambient i la dels botiguers d’aprofitar el MIM per donar a conèixer la seua variada oferta gastronòmica va superar totes les millors expectatives. La regidora, Manoli Egea, va rebre nomborses felicitacions per esta iniaciativa que cada any es supera a sí mateix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here