Hernández: «El TORCAF és la Champion del futbol base»

0
491
Santi Garés president del Ciutat d’Alzira

El nou regidor d’Esports, José Andrés Hernández, ha manifestat esta vesprada que el Torneig de Futbol Ciutat d’Alzira -TORCAF- «és la champion del futbol base», durant la presentació d’este prestigiòs trofeu que començarà demà divendres a la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar.

Hernández no ha ocultat la seua «emoció» en el debut com a regidor sustituint al desaparegut, Manolo Nebot, que ha marcat la seua «política esportiva a seguir». El titular d’Esports ha assegurat que l’Ajuntament continuarà recolzant «un event esportiu tan important com este».
Per la seua part el president del club organitzador, el Ciutat d’Alzira FB, Santi Garés ha agafat el repte de «incrementar el prestigi del TORCAF» fet que considera «difícil», després de lamentar «l’ausència» de Nebot.
La VII edició del TORCAF arranca este cap de setmana amb la disputa de les categories infantil i cadet en les seues sèries A i B.
En la sèrie A participen quatre equips que juguen en la categoria Autonòmica; la UD Alzira, el Levante UD , el Villarreal CF i el València CF.
Pel TORCAF d’enguany passaran 14 escoles, 52 equips i 900 jugadors que disputaran un total de 84 partits en sis dies, segons ha assenyalat el director esportiu del club, Pepe Casado.
Tant Casado, com Garés i Hernández han resaltat la incorporació, enguany, d’un encontre que disputaran els membres de l’Associació Pro-SUB d’Alzira.
El primer encontre del torneig el disputaran, demà divendres, els equips infantils del Ciutat d’Alzira i de la UD Alzira a partir de les 5 de la vesprada.
Gabinet de Premsa
CIUTAT D’ALZIRA FB 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here