Emotiu homenatge de la policia de Sueca al company assassinat en 2004

0
282

Tomás Catalán Simó va morir en acte de servei quan acudia a la crida d’una víctima de violència de gènere

El 18 de setembre de 2004 moria en acte de servei el policia local de Sueca, Tomás Catalán Simó, quan acudia a la crida d’una víctima de violència de gènere. Ahir es complia el nové aniversari de la seua desaparició i, com en anys anteriors, els seus companys van tornar a reunir-se per a organitzar una sèrie d’actes emotius en homenatge al seu record.

Al matí va tindre lloc una marxa cicle-pedestre que es va iniciar en l’escorxador de Sueca i va concloure, pel cordó del riu Xúquer, en el cementeri de Fortaleny, localitat on descansen les restes del policia homenatjat. Els seus companys, junt a la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, i alguns familiars de Tomás, van participar en esta marxa amb què van voler recordar-li. Una vegada en el cementeri, van depositar un ram de flors en la seua tomba.

Ja a la nit, sobre les 22 hores, hora en què va succeir el tràgic succés, els seus companys de la Policia Local de Sueca; l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió; la regidora de Joventut, Raquel Tamarit; i els regidors Raúl Pla i Inma Ferri; familiars de l’homenatjat i veïns del municipi, van rendir un emotiu homenatge a Tomás junt a la placa situada en el carrer Alfons el Magnànim, lloc on va morir. La regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, va ser l’encarregada de dirigir-li unes emotives paraules “…hui m’heu donat la paraula per a fer-la la vostra, i dir-li a la família i amics de Tomás que un any més està en els nostres cors el seu record. Perquè Tomás va ser un bon company, un bon policia local que es deixava la vida per defendre els ciutadans de Sueca, per defendre una dona d’eixa xacra social que encara hui continua, i sobretot, per ser una bona persona…/… Allà on estigues, gràcies Tomás en nom de tots els teus companys de la Policia Local de Sueca”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here