El PP d’Alzira aprova tot sol el conveni per utilitzar l’aigua de la Potabilitzadora

0
481
Regidors del PP

Components del grup Compromís
Regidors d’EU i del PSPV

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat, esta vesprada, el Conveni pel qual s’aproven els Estatuts de la Comunitat d’Usuaris de la Ribera així com la sol·licitud de la concessió per poder gaudir de l’aigua procedent de la nova Potabilitzadora. Però ho ha fet amb l’únic suport de l’equip de govern integrat pels regidors del PP i davant la més radical oposició del PSPV-PSOE, de Compromís per Alzira i d’EU-Alzira.

Els nombrosos arguments esgrimits per l’oposició han estat replicat amb poc més de tres minuts per la regidora de Serveis Públics, Lola Ortega; «sinò aprovem el conveni Alzira no tindrà en desembre aigua bona» ha sigut la seua lacònica explicació.

Abans el portaveu d’EU, Iván Martínez havia reclamat al govern local «que explique la repercusió econòmica que tindrà per als veïns», reclamació que quedà sense resposta.

El regidor de Compromís, Paco Gimeno havia demanat «un consens previ, una postura comuna de la corporació» davant un tema tan important com éste.

I la portaveu socialista, Isabel Aguilar exposà un rosari d’arguments per justificar el seu vot contrari a l’aprovació del conveni; «perjudica als usuaris i beneficia als regants», «el cost careix d’informe tècnic», «els regants tenen la majoria en el nou consorci», «açí el que contamina cobra i els veïns paguen la contaminació», entre d’altres.

Ortega despatxà el polèmic  punt en poc més de tres minuts i l’alcaldessa donà la callada per resposta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here