El Club de Lectura convida a «compartir» paraules i emocions este dimecres

0
186
Gabriel Garcia Marquez

El Club de Lectura de Carcaixent convida els veïns a «compartir paraules, idees i emocions en l’aventura de llegir». L’acte tindrà lloc este dimecres a les 7 de la vesprada a la Biblioteca Municipal de Carcaixent

*CENT ANYS DE SOLITUD*

La vida en l’aldea mítica de Macondo i la llegendària estirp dels Buendía, un territori imaginari on la inversemblança i la màgia no són menys reals que la quotidianitat i la lògica. Es tracta de la novel·la que potser més vegades ha aparegut als rànquings de les millors obres de la història de la
literatura.

*GABRIEL GARCIA MARQUEZ*

(Aracataca, Colòmbia, 1928) . Després d’estudiar Dret, va treballar com a periodista en diversos països. La seua primera novel·la, *La hojarasca*, es va publicar en 1955. L’aparició de *Cent anys de solitud *en 1967 li va valdre fama internacional. Altres títols significatius de la seua narrativa són: *El coronel no tiene quien le escriba*, *La mala hora*, *El otoño** del patriarca*, *Crónica de una muerte anunciada*, *El a**mor en los tiempos del cólera*, *El general en su laberinto *i *Del amor y otros demonios*. En 1982 va ser guardonat amb el Premi Nobel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here