Activitat cultural en Alberic al llarg de setembre

0
331

La regidoria de cultura de l’ajuntament d’Alberic, ha programats actes per a tot el mes de setembre, dirigit a menuts i grans, en els jardins d la Glorieta, a les 19, h., al Teatre Liceu, i una visita guiada al centre històric.

Jardins de la Glorieta, a les 19,00 h

El dia 13, mes de 100 xiquets disfrutaren de Cecilia, en un contacontes.

 Dia, 20, li toca continuar en els contacontes, a “El Gran Jordiet” natural d’Alberic, molt amic dels mes menuts, i volgut pels majors.

 De Jordiet, es diu que fa, “contes divertits i pedagògics, contes de la nostra terra i d’altres cultures, alguns amb suport visual (llibres, fotografies, objectes) i altres de tradició purament oral.

Sessions de contes infantils per a començar a sentir el plaer de compartir sensacions, de l’alliberació de la rialla en comú, del compromís dels silencis de grup, de la emoció col·lectiva, de la conjura de qui escolta, del respecte per l’espai compartit, de l’aprenentatge significatiu, de l’estimulació de la imaginació.

 En definitiva, per a sentir el goig de la sensació d’estimar i ser estimat.

Sessions per apropar-se a la música, a la lectura i al teatre des de la més estricta senzillesa.”

 Dia 27, la màgia, i l’humor de “Magic Center”.

 Dia, 27, divendres, a les 22,30 h. – Teatre Liceu. Concert de Compositors Valencians

El 27, la Societat Unió Musical d’Alberic, que tan bon sabor de boca, va deixar  als alberiquenys, el 21 de juliol 2013, amb eixe 2on Premi de la Secció d’Honor, del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de Valencia”, oferirà un Concert de Compositors Valencians, baix la batuta del seu Mestre-Director, Daniel Ferrero Silvage.

 Dia 28, dissabte – Visita guiada al Centre Històric d’Alberic

Dirigida per Josep Lluis Doménech, per a joves i adults.

 Mª Dolors Palomares, regidora d’educació i cultura, en ha comentat, “ que el realitzar estos actes, és una diversió sana i cultural per als xiquets i xiquetes, que a través dels contacontes, s’aficionen a la lectura infantil i juvenil, així com en la música, la S.U.M.A., ens interpretarà obres de compositors valencians, i acabarem amb una visita guiada i explicada, per el nostre acadèmic de la Acadèmia Valenciana de la Llengua, Josep Lluis Doménech, natural del poble.”.

Ens ha comentat, Mª Dolors, que enguany ha sigut el propi ajuntament el que ha donat, els vals d’ajuda per a la compra de llibres, als pares/mares, perquè d’esta forma els arriba abans. Enguany les ajudes, han sigut superiors als 70.000 €.

 Eduardo Sala                  fotos:archivo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here