160 persones es solidaritzen amb la fam a Alginet

0
265

L’Assemblea d’Alginet (ADA), va impulsar una campanya per lluitar contra la fam. L’objectiu d’ADA era aprofitar l’afluència de gent que anava a assistir a la 17ª volta a peu d’Alginet per tal d’arreplegar el màxim possible d’aliment no perible. Sota l’eslògan “La fam no fa vacances”, ADA va aconseguir, al  final de la vesprada esportiva, 310 quilos de menjar no perible que seran repartits per serveis socials de l’Ajuntament entre la gent més necessitada.

Tomas Garcia, membre de ADA donava les gràcies a la gent per la seua col·laboració. Garcia afirmava que “ hi ha gent que al matí ens ha buscat per a entregar-nos el menjar, ja que a la vesprada no podien vindre a la plaça. Aquest gest demostra que Alginet és un poble solidari i que respon quan se’l necessita”.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here