80 carrosses i 2.500 participants en la Cavalcada més multitudinària de Carlet

0
565

Possiblement la Cavalcada celebrada ahir per la vesprada a Carlet haja sigut la mes multitudinària dels últims anys, amb un total de 80 carrosses i més de 2.500 participants.

 

La Cavalcada eixira a les 5 de la vesprada, amb les carrosses i comparses oferint colorit, música, balls, imaginació i fantasia en les carrosses i els disfresses, en consonància amb el tema que havien elegit.

Itinerari

Avda. del Sud, Enginyer Balaguer, Colón, Trencat, Raval, Major, Sant Bernat i les Germanes, per acabar en Ramón i Cajal.

80 carrosses i mes de 2500 participants.

Alegria, diversió, colorit, imaginació, fantasia, música, xarangues, amistat, germanor, i moltes hores de treball, per oferir un espectacle digne d’admirar, que ha fet gaudir a milers de carletins i visitants.

Dos hores, han transcorregut, des de que ha eixit la primera carrossa i l’ultima.

Les comparses han sigut les encarregades, de l’animació, amb les seus coreografies i balls.

Algunes comparses,

Conforme anaven eixint, hem preguntat aleatòriament, el nom de la comparsa, quantes persones la componien, i quin era el tema elegit.

El resultat ha sigut:

.- “Els bucaneros…,” – 50 persones majors i 50 xiquets. “Pirates, amb un vaixell impressionant.”

.- Anabel Saurina, del, “Grup d’amics de xiquets del cole”. 12 adults i 20 xiquets. – “D’època passada, semblant als hippys, dels anys 30 al 60.”

.- “Gru”. 17 entre xics i xiques. “Minions,  personatges d’una pel·lícula d’animació”, i afigen, “representem que tots els ninotets de Gru, som iguals, com les persones, i no hi han diferencies”.

.- Ricardo Sanz, de “Bucaners” – 80 components, entre xics i xiques – “Jugadors de futbol americà”, i molta festa. Vestits de jugadors americans, portaven davant un casc gegant

.- “Tot per l’aire” – 37 components – “globus estàtics i avions”. Els components disfressats de globus estàtic,

.- “Grup de xiquets d’escola, i pares/mares” – 18 pares i 12 xiquets – “Sobre la pel·lícula de tarzàn”. Una passada de carrossa, amb un goril·la gegant, la caseta d’alt l’arbre, un elefant, i els menuts, de tarzanets.

.- “La granja” – 24 adults i quinze xiquets/es –  “Una granja de carabasses, les espigues, i el espantall”. Els xiquets de pollets i les xiquetes, de carabassa, i els majors de llauradors.

.- “Kaki Persimon” – 40 entre xics i xiques – “els kakis de la Coop. de Carlet”. Disfressats de kakis i llauradors/es.

.- “La tribu” – 50 entre xics i xiques – “Prehistòria”, amb disfresses de troglodites/as.

.- “Els insolvents” – 12 components – “Gàngsters, declarats insolvents”. Van vestits de gàngsters.

Carlet, en el penúltim dia de les Festes Majors, fà esta tradicional cavalcada, on tot el poble participa.

Com enguany, no hi han festers, tots els actes han estat organitzats pels regidors, ajudats per algún fester de l’any passat i funcionaris/es de l’ajuntament. En este esdeveniment, estaven organitzant-lo, els regidors, Leo Hernàndez, Pau Mendoza i Bernat Camisón.

Darrere de l’última carrossa/comparsa, un equip de neteja de l’ajuntament, deixava els carrers nets.

Eduardo Sala   

fotos: E.S.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here