Menjar solidari en la 17 Volta a Peu d’Alginet

0
395

Com ja va següent habitual, i 17 anys ho demostren, el Club d’Atletisme d’Alginet ultima els detalls per a celebrar el dissabte que ve la 17ª volta a peu que és la 9ª prova puntuable del  3r Circuit Cajamar Ribera del Xúquer.

Membres del club van explicar ahir, al programa Entrevistes i Informació de Ràdio Alginet, la finalitat de la cursa i el funcionament de la mateixa. Javier Ausina, president del Club va afirma que “l’objectiu de la cursa és passar-ho bé i gaudir de l’esport .”  La distancia a córrer serà de 8 km i es repartirà aigua i meló als corredors. A les 5.30 h de la vesprada serà el torn per als més menuts que podran passar una estona divertida fent una cursa en la qual tindran medalla i sorpreses. A les 7 es donarà pas  a la cursa absoluta on professionals i amateurs correran pel poble d’Alginet.

Aquest any a la cursa se li suma un acte solidari impulsat per l’assemblea d’Alginet que consistirà a replegar 1 quilo de menjar no perible de corredors i no corredors i que serveis socials de l’Ajuntament farà arribar a la gent més necessitada. Un dissabte esportiu i solidari.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here