Xavi Castillo farà «El Mono» este divendres a Carcaixent

0
386

L’associació cultural Carcaixent m’Agrada inicia el curs amb l’actuació de l’humorista alcoià, Xavi Castillo i The A-Phonics, i el seu nou espectacle “El Mono, un projecte d’apocalipsi”. La funció tindrà lloc el divendres, 13 de setembre, a partir de les 22.30 hores a les pistes cobertes de la FEVE de Carcaixent.

El Mono és un muntatge que barreja la ciència-ficció i les aventures, amb una dosi de la intriga i la sàtira habitual de l’actor. L’espectacle sorgix de la reflexió de la companyia Pot de Plom sobre la societat actual, dominada per «retallades en tots els àmbits: educació, sanitat, investigació, ajudes socials i dependència». Xavi Castillo es pregunta en clau d’humor si «la societat sencera està patint una regressió evolutiva» en què la gent, «cada vegada més cabrejada», va fent-se més i més salvatge.

A més, a Carcaixent, els de Pot de Plom presentaran un espectacle, que habitualment és interpretat únicament amb la presència de Castillo a l’escenari, amb la novetat de la música en directe dels The A-Phonics acopanyant les reflexions d’El Mono i alguna que altra sorpresa que ens oferirà l’actor més controvertit i divertit del panorama actual valencià.

Cal destacar, a més, que un euro de cada entrada venuda anirà destinat a SOS Carcaixent, el banc d’aliments de la localitat.

El públic pot adquirir les entrades anticipades en els punts de venda següents: Carcaixent: Café del Temps, Dau al Set, Fonsacal, Casa Sara i estanc del Jardí de l’Alegria; Alzira: Voro Bar i perruqueria Looks. Divendres dia 13, a partir de les 21.30 hores, es podran comprar a la zona FEVE (davant de l’estació de RENFE).

Carcaixent m’Agrada

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here