Un mural de pintures rupestres decora el túnel de la Ronda Bernat Aliño a Sueca

0
382

Este matí ha tingut lloc la celebració del Dia del Color, un acte organitzat per l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltrán, que s’inclou en el programa de les Festes de Sueca, i que consistix en la pintura d’un mural de grans dimensions en una zona de la ciutat perquè es conserve en el temps. En esta ocasió, el lloc triat ha sigut el pas subterrani del túnel de la ronda Bernat Aliño.

Des de les 9 del matí, alumnes i amics

El Mural de 400 m a la Ronda

de l’Escola s’han desplaçat fins al lloc per a col·laborar en l’elaboració d’esta obra d’art de grans dimensions, uns 400 metres quadrats, “consistent en una simulació de pintures rupestres, en les quals es reflectix que, ja en el Neolític, es va produir el descobriment de la paella en Sueca; i hem aprofitat totes les textures de la paret, el formigó, l’aigua que es filtra… per a donar-li un major realisme”, ha explicat en to divertit el director de l’Escola d’Art Escultor Beltrán, Juan Antonio Llopis.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; les regidores de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, i Serveis Municipals, Pilar Moncho; la cort d’honor de la festera major; i el reconegut pintor i professor de l’Escola, Conrado Meseguer; han acudit també per a col·laborar en esta creació artística.

Per a esta vesprada, dins del programa de Festes de Sueca, està prevista, a les 19.30 hores, la solta de vaquetes en el recinte taurí amb entrada gratuïta; a les 20 hores, exhibició de gimnàstica rítimica i estètica, a càrrec del Club de Gimnàstica Rítmica Suayqa, en la plaça de l’Ajuntament; i, a partir de les 23.30 hores, espectacle de pagament inclòs en la II Setmana Taurina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here