Desafiament spinning este dissabte a la falla Plaça del Forn

0
340

Com bé sabràs, en la Falla el Forn ens agrada moure’ns i passar-ho bé. En esta ocasió, amb motiu del mig any faller, organitzem una jornada d’esports, en la qual comptarem amb un desafiament de spinning a tres classes amb molt bona marxa, sessions pràctiques per a aprendre a calfar i estirar en l’esport, demostracions de Kombat, Zomba i altres coses interessants a les quals estàs invitat a participar o bé a disfrutar de l’ambient; sortejos i sorpreses que tindrem en funcionament durant tot el dia. Si el que t’abellix és quedar-te a dinar, sense problema, perquè a la vesprada seguim amb demostracions i sorpreses fins que arribe la nit que tindrem discomòbil i festa assegurada per a celebrar el tradicional mig any faller de la Falla el Forn.

T’ho perdràs? PROGRAMA: 14 de Setembre des de les 09:30 am. Plaça el Forn. 10:00. Inauguració de la jornada per Alcaldia. 10:30. Primer desafiament spinning. 11:30. Aprén a calfar abans de la pràctica d’esport 12:00. Segon desafiament spinning. 13:00. Aprén a estirar correctament després de fer esport. 13:30. Tercer desafiament spinning. 14:00. Dinar popular en la Falla 18:00. Demostració de palissa 19:00. Demostració de ball del ventre/ CX Work 20:00. Demostració kombat. 21:00. Sopar i discomòbil – Mig any Faller Durant tot el dia tindrem sorpreses per als assistents. INSCRIPCIÓ ESPORT: INSCRIPCIÓ MÀSTER. Dirigida a l’esportista habitual de spinning al qual se li planteja el repte de les tres classes. Quota d’inscripció 20 euros. Inclou el tiquet de migdia. INSCRIPCIÓ AMATEUR. Dirigida a nous aficionats. Permet la matrícula a qualsevol de les tres sessions programades. Quota d’inscripció 10 euros per classe. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA. Als partícips de les tres sessions de la vesprada o a qualsevol persona que vullga acompanyar-nos durant la jornada.

 

INSCRIPCIÓ ASSISTÈNCIA. Per tindre una estimació per al dinar, beguda i altres sorpreses que ens acompanyaran, dis-nos quanta gent vindreu a compartir la festa amb nosaltres.

ON APUNTAR-SE. Places limitades. fallaelforn@gmail.com

686473754

Apunta’t en línia a

 

https://docs.google.com/forms/d/1uTwKSXea28CMUMqVkeRkVH4W2sC0IVodAOdPp2B2aqI/viewform

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here