Ple de gom a gom en la presentació oficial de les Festes Majors de Carlet

0
194

 La Plaça Major de Carlet, es va vestir, anit, de gala, per a assistir a la presentació Oficial de les seues Festes Majors. La gent omplia la Plaça, així com els cridats «palcos» situats al voltant d’ella. En lloc preferent, Mª Angeles Crespo, Alcaldessa de Carlet, Corporació Municipal al complet, i Paco Terol, Alcalde de Benimodo.

 Alberto Hervás Hervás,  mestre de cerimònia, després d’unes breus paraules, va donar pas a

 Mª Ángels Crespo, que es va dirigir als seus veïns i veïnes.

 En primer lloc, donant-los la benvinguda als carletins i visitants, i fent menció, al:

Mantó de Manila, “la nostra berbena del Mantó de Manila, té mes de 80 anys d’antiguitat, amb Mantons de Manila, de mes de 150 anys, dels nostres Iaios i bisiaios. Som la ciutat que mes mantons de Manila suma, per tot açò, anime a tots a participar en la Berbena del Mantó de Manila, que tant ha caracteritzat a la nostra ciutat en les festes majors, encara que ens vullguen copiar en alguns pobles. Com la de Carlet i sobretot acompanyada per el pasdoble “Amparito Roca”, no hi ha altre igual”

“Carlet, seu mereix.”

A fet un reconeixement a, “Leo, president de festes i regidor, junt a la resta de regidors que componen l’equip de govern, han treballat durant tot l’any, per a que estes festes isquen lo millor possible i a l’altura de la nostra ciutat, perquè, seu mereix Carlet.

Mª Ángels, demana “disculpes per anticipat, perquè estic segura de que farem alguna errada, però vetlarem perquè tot transcòrrega el millor possible. Per uns dies anem a intentar deixar de costat els moments de dificultats econòmiques que estem vivint”.

Agraiment per col-laborar

“En nom del poble, a totes les empreses i entitats, pel seu esforç per a col-laborar, amb la seua aportació econòmica , per al llibre de festes. Val la pena que l’arrepleguen, perquè porta articles molt interessants i una gran quantitat de fotos amb les empreses que han participat.

També a les entitats: Fundació Caixa Carlet, a la Coop. Agrícola Sant Bernat, Carlet Comercial, a les Bandes de Música , LA Unió Musical i La Artística, a les Ames de Casa Tyrius, a les Confraries de Sant Bernat Maria i Engracia, a la de Sant Isidre, i a la recent Confraria Sant Maria de Carlet., als retors i a les germanes de les nostres esglèssies, Unió de Pensionistes de Carlet, a la Filà de Moros Pintarrafes, a les 7 Comissións Falleres i a la Junta Local, a totes les entitats esportives que han estat presents en les activitats de festes., la petanca, Veloclub, el futbol, ping-pons, club de gimnasi rítmica, la pesca, i altres associacions esportives.

Mencions especials

“A les forçes de seguretat, a la Guardia Civil, Policia Autonòmica, i sobretot a la nostra Policia Local.

Als funcionaris, que d’una forma mes directa están col-laborant mes activament en els actes  programats.

Per a finalitzar, ha fet menció, “al nostre mes gran col·laborador i amic,

“Premi Ciutat de Carlet”, en Alberto Hervàs i Hervàs. Que d’una forma totalment altruista col·labora en tots l’actes que fá la nostra ciutat, i gracies a ell, la nostra ciutat , conta i contarà amb un arxiu fotogràfic que perdurarà per a sempre.

Falten Festers per l’any 2014

Al llarg, de la seua intervenció, l’alcaldessa, ha animat als jovens carletins, a apuntar-se, per a ser festers l’any pròoxim.

 Per a finalitzar, “Il Bello Canto”

Per a tancar la Presentació Oficial de les Festes Majors 2013, amb Il Bello Canto, formació fundada en 2012 i composta per quatre joves veus líriques, valencians.

Des de la primera cançó, el públic es va entregar a ells, per les seus veus i la musicalitat d’interpretar-les. L’ambient va pujar al màxim, quan feren pujar a una jove mare a l’escenari, i entre els quatre li dedicaren una cançó, “a la mare”.

Eduardo Sala   

Fotos: Ajuntament de Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here