Compromís reclama a la Generalitat que «no discrimine» els comerciants de Carlet

0
181

Josepa Ortega : ”Amb la nova regulació de la Conselleria es quedaran fora de les ajudes la majoria de les federacions i associacions comercials valencianes com la de Carlet i altres de la Ribera”.

L’ordre 20/2013, de 14 de juny de la conselleria de Comerç, per la qual es convoquen les ajudes per a entitats intermèdies en matèria de comerç i artesania per a l’exercici de 2013 discrimina totalment les Associacions i Federacions de comerciants com la de Carlet, ja que les condicions que s’han posat són pràcticament insalvables per a esta associació que representa desenes de comerços i professionals de Carlet.

Segons l’article 9 d’esta ordre, per poder accedir enguany a les ajudes les associacions empresarials o comerç associat local, hauran d’estar en poblacions amb un cens de dret superior als 30 mil habitants. Un fet que ha provocat que la gran majoria d’entitats associades es queden fora de la convocatòria de 2013.

Per a la portaveu de Bloc-Compromís de Carlet, Maria Josep Ortega, esta mesura suposa un nou atac a la dinamització de la xicoteta i mitjana empresa local, representada en este cas per les botigues i professionals de les localitats valencianes que veuen com el Govern de la Generalitat els dona l’esquena i retalla les possibilitats de fomentar la diversitat comercials dels nostres pobles i ciutats.

Segons Ortega, “amb esta restricció, es quedaran fora de les ajudes la majoria de les federacions i associacions comercials valencianes com Carlet Comercial i altres de la Ribera”.

La mala gestió econòmica del Consell al front de la Generalitat i el malbaratament de recursos públics en grans esdeveniments i obres improductives ha fet que moltes iniciatives econòmiques que servien per a la promoció de l’activitat comercial en els municipis valencians es vegen desplaçades i relegades a l’ostracisme de les subvencions públiques.

Davant esta situació, el Grup Municipal de Bloc-Compromís de Carlet ha proposat al Ple de l’ajuntament de Carlet instar la Conselleria de Comerç a rectificar l’ordre 20/2013 de 14 de juny i eliminar del seu article 9 la condició per la qual es li

Josepa Ortega

mita l’accés a les ajudes per a entitats intermèdies en matèria de comerç i artesania per a l’exercici de 2013 en base al cens de població.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here