Cançons i poemes en el Sopar Estellés de Benimodo

0
252

Al voltant de 150 persones participaren en el sopar Estellés celebrat el passat cap de setmana a Benimodo, entre ells la família del poeta, l’alcalde de Benimodo Paco Teruel, Paco Muñoz, Emili Piera, Didin Puig, Rafael Armengol, Albert Ortega “Bertomeu”, Francesc Anyó, Borja Penalba, Tomás de los Santos, i Anatoli Tormos Machí “El xiquet de Benimodo”entre d’altres.

Fou un acte emotiu i ple de records, on no faltaren cançons i  poemes en homenatge al poeta valencià, que va passar els últims anys a Benimodo.

Ha sigut una digna cloenda de la Setmana Vicent Andrés Estellés, on han pogut gaudir d’una magnifica Exposició amb objectes personals cedits per la seua filla Carmina; del Taller “Un pimentó Estellés”, impartit per Enric Ramiro; la conferència a càrrec de l’acadèmic, Josep Palomero, i la projecció de la pel·lícula “Cos mortal”, en la Casa de la Cultura de Benimodo.

Va presentar l’acte, Vicent Donate i a més participaren; Marc Donate i Felip Gadea, amb el tabalet i la dolçaina; Albert Ortega “Bertomeu”, Maria Jesús Galbis, Maribel Zaldivar, Anatoli Tormos,“El Xiquet de Benimodo”; Pepa Alós, Pepa Ocheda, Francesc Añó i Borja Penalba, Pilar Pastor, Tonetxo Pardiñas, Tomás de los Santos, Vicent Anyó, Francisco Teruel, Felip Gadea, Vicent Donate, amb el seu fill Marc Donate, i Paco Muñoz.

Eduardo Sala      

Foto: E.S.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here