Bones perspectives en la VII Fira Comercial de Carlet

0
475

Un total de 24 empreses i comerços de la Associació Carlet Comercial participen en la VII Fira Comercial de Carlet per a mostrar i promocionar els seus productes.

Es una bona oportunitat per als visitants, tindre en un lloc a bona part dels comerços de Carlet, per poder veure, comprar o arreplegar informació, d’allò que necessiten, sense fer desplaçaments per dins de la població. Es una forma d’acostar-se als veïns, asseguren els oroganitzadors.

La varietat de productes que es poden trobar es variada , des de productes informàtics, moda, llenceria, roba infantil i esportiva, sabateria, viatges, hostaleria, telefonia mòbil, vehicles, complements, merceria de tota la vida, etc., incloses bones ofertes.

A més, està complementada per una fira d’atraccions, on els xiqueets/es, poden gaudir d’una bona vesprada. Es a dir, que hi a per a tota la família.

Vicki Plà, exposa la seua sabateria, i ens comenta, que «enguany, s’està comportant-se millor que altres anys».

 Gregorio Ibañez, gerent de i’Associació Carlet Comercial

 Apart de les ofertes i la fira d’atraccions, ¿Què mes heu preparat?

R.- Hem fet una Guia amb totes les empreses i comerços adherits, i van ellaçats amb el portal, tots tenen un codi QR, i en el portal podrán vorer totes les ofertes d’eixos comerços.

També estem llançant en la fira, un punt d’estalvi, que es una targeta on al comprar en aquests comerços, genera el 1%, que se van acumulant, fidelitzant al client. El eslògan es, “Estalvia comprant a Carlet”

¿Quants comerços té Carlet?

R.- Mes de 100, i en l’associació som 60.

¿Hi ha algun motiu de que la resta no s’apunten a l’Associació?

R.- Hi a comerços que creuen que la unió fa la força, que se poden crear sinergies, i altres que nó. Que no creuen que les sinergies, com aquesta targeta del punt-estalvi, el potencia i el client s’ho gastarà en el comerç que millor li vinga.

¿La fira d’atraccions, també la munteu vosaltres?

R.- Si. La fira va nàixer fa 7 anys, on s’ha arribat a exposar 52 comerços, però a causa de la crisi, hem anat creant un pol d’atraccions, hem portat fira medieval, i eetos últims anys hem portat la fira d’atraccions, per a generar un flux de visitants, independent dels comerços que exposen, els clients vinguen a veure la fira.

Segons ha comentat Vicki, la presidenta, enguany va millor en vendes, ho percebixes també així?

R.- Segons les dades que tinc, pareix que sí.

¿Teniu millors ofertes, o quin factor o factors poden haver influït?

R.- Pot ser que el temps, ens està respectant prou, i la gent s’acosta mes a la fira

I per part de l’ajuntament, ¿rebeu moltes ajudes, o només vos ofereix el terreny?

R.- L’ajuntament es volca molt en la fira, no tan sols ens deixa el terreny, ens posa la llum, ens ajuda en la publicitat, i en altres coses.

 Opinions

            He polsat, l’opinió d’algunes persones i famílies de Carlet, Llombai, Benimodo i una d’Alzira, i a les preguntes de:

¿què li pareix la fira, i els comerços?

La majoria valora positivament, el que estiguen les dos fires juntes. Alguns noten a faltar comerços, i altres que están poc de temps.

¿les festes de Carlet en general?

Ací les respostes han sigut, molt diverses, sense aplegar a valorar encara, ja que realment les festes comencen el diumenge 8 de setembre. Els que han dit quelcom, es pareix bé, i noten que als actes hi ha molta gent participant. I una opinió, ha fet referència, a que la carrera de cambrers, es deuria de fer per dins del poble.

 Eduardo Sala    

 Fotos Ajuntament de Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here