Les festes no corren perill en millorar la previsió de l’oratge per al cap de setmana

0
414
Processoneta del Matí (Arxiu)

Les previsions meteorològiques d’este cap de setmana pel que fa a la Ribera han millorat respecte a les inicials i sembla que les nombroses activitats festives, incloses les processons a L’Alcudia, Algemesí, Sueca i Corbera podran celebrar-se sense la molesta pluja. Sembla que les mare de deus de la comarca han fet pinya perquè les dances i balls les acompanyen com és tradicional.

Previsions del meteoròleg Jovi Esteve:

Hui DISSABTE odríem dir que l’ambient i panorama meteorològic que tindrem en tot el país, inclosa la nostra comunitat i comarca (i també durant els següents dies) no serà tan assolellat com el d’estos últims dies.

En principi, la zona més crítica i on les tronades i pluges seran més importants serà el nord-est peninsular. Nosaltres estaríem fora del radi o nucli de més acció d’esta profunda vaguada que recorrerà el país d’oest a est. De tota manera, com l’evolució prevista és molt complexa, haurem de seguir molt atents a les actualitzacions del mapa de avisos per Fenòmens Meteorològics.

Per tant, hui dissabte, les pluges que puguen aparèixer per la nostra localitat seran molt intermitents, disperses i de poca intensitat I ES CENTRARAN ESPECIALMENT EN LA PRIMERA MEITAT DEL DIA ja que a la vesprada el vent rolará a component terral en capes baixes de l’atmosfera i açò ajudarà a que desaparega la pluja.

Personalment no crec que siga una situació explosiva en la nostra comarca. De vesprada s’obriran alguns clars i no es descarta algun que altre ruixat aïllat que podrà aparèixer en qualsevol moment. Res destacable. Les temperatures aniran a la baixa (les màximes cauran de manera sensible, és a dir entre 2º i 3ºC respecte ahir) i el vent entrarà d’adreça S-SE sense molta embranzida.

  Al llarg del matí

Vesprada (Máx.)

             Nit

8 N-pocpluja 3 Sol-NG 18 Lluna-N-gro

        19º – 26º

          27º

          23º

DIUMENGE

Com hem comentat, el dia ens portarà alguns ruixats més que podran aparèixer de matinada. De fet, segons les últimes eixides dels models la millora serà molt notable a mesura que avance la jornada i si cau una miqueta de pluja serà de manera molt anecdòtica.

Per tant, tindrem una jornada entre núvols i clars i poques complicacions. De totes maneres, sempre cal estar atents a les noves eixides d’estos models perquè qualsevol xicotet canvi en alguna variable pot fer canviar el pronòstic final. No apunta malament el perfil del dia que tindrem.

         Matinada

Vesprada (Máx.)

            Nit

7 Nuvols 2 Sol-NP 17 Lluna-N-pri

              19º

         27º

         22º

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here