Més Algemesí convida a la Festa a destacats representants del món polític i cultural

0
385

Les Festes de la Mare de Déu d’Algemesí és, d’entre tot el patrimoni material i immaterial que tenim, la millor targeta de presentació que té el nostre poble. És un patrimoni únic en molts aspectes i un patrimoni que ens configura com a algemesinencs i com a valencians. Tot i ser un patrimoni peculiar i particular d’Algemesí no per això és exclusiu nostre, sinó que forma part del patrimoni i de la cultura valenciana i ara també de la Humanitat.

Per això volem donar-lo a conèixer a tothom, i una forma de fer-ho és convidant a personalitats importants del món de la política i la cultura que, després, esdevenen d’altaveus en els seus àmbits d’acció.
Enguany MÉS ALGEMESÍ ha buscat una representació d’alt nivell. MÉS ALGEMESI ha cursat invitació i han confirmat assistència el Diputat de les Corts Generals per Compromís, Joan Baldoví, que l’any passat ja assistí i quedà profundament impressionat pel la força i vistositat de la nostra festa. També assistirà per primera vegada la Vice-Presidenta primera del Parlament de Catalunya Anna Simó, que ha manifestat que tenia un gran interès en conèixer aquesta festa tan especial, barroca i mediterrània i que vincula tan clarament un patrimoni valencià i altre català com són els castellers, patrimonis que s’agermanaren l’any passat. Aquesta vindrà acompanya per l’ex-Diputat i President d’Esquerra al País Valencia Agustí Cerdà que ja ens ha acompanyat en altres ocasions. El Diputat Provincial per Compromís Emili Altur també hi assistirà per primera vegada, desitjós de conèixer de primera mà aquest Patrimoni de la Humanitat. I de part del món de la cultura ens acompanyarà el conegut cantant de Xàtiva Pep Gimeno “Botifarra”, atret pel la riquesa plàstica i musical de la nostra processó. MÉS ALGEMESÍ enceta així enguany una nova línia de potenciació de la nostra Festa, ja que a més de convidar a conèixer la Festa a personalitats de la política, considera necessària donar-la a conèixer entre les personalitats més importants del món de la cultura. Pep Gimeno “Botifarra” és el primer convidat del món cultural que acollim però no serà l’últim ja que la nostra intenció és convidar cada any a artistes i creadors tant valencians com d’altres indrets.
Aquests convidats no constaran cap euro a l’erari municipal, ja que ni ells ni els regidors de MÉS ALGEMESÍ assistiran al multitudinari dinar que se celebra posteriorment i que és pagat amb fons públics municipals, sinó que serà el propi partit el que els convide a ells a un dinar en un restaurant local.
Volem doncs aprofitar l’ocasió per agrair als nostres convidats la seua assistència i sobretot per a desitjar a tots els algemesinencs i algemesinenques, i a tothom que ens visite, unes magnífiques festes de la Mare de Déu de la Salut.

Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here