De l’èxit d’Obrint Pas a l’Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto a l’Alcúdia

0
427
Obrint Pas

Varios milers de persones seguiren en directe, la pasada nit, el concert d’Obrint Pas a l’Alcúdia, on tot està a punt a l’Hort de Manus perquè la Mare de Déu de l’Oreto faça este dissabte l’entrada trionfal al seu poble acompanyada pels tradicionals grups de balls i dances.

DE L’ENTRÀ DE LA MARE DE DÉU,
LA VESPRA DE LA FESTA MAJOR
Dissabte:
A les 9 del matí, des de la plaça Tirant lo Blanc, penúltima despertà de carcasses.
A les 11 del matí, junt al Bar dels jubilats, Campionat de Truc, amb picadeta de cacau, tramussos i mistela per als assistents i participants.
Organitzat per l’Associació Progressista i Social de Veïns “La Farola” de l’Alcúdia.
A les 6 de la vesprada, inici de la tradicional Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto. Des de l’Hort de Manus, amb la participació dels cabuts i gegants, tabaleters i dolçainers, comparses de Pastorets, Els Negrets,
Arquets, Carxofa, Grups de Dansa, Els Tornejants i Dansadors, a més dels personatges del Pregoner (David Lacuesta), Pelegrí (Jonatan Penalba) i Maria (Lara Ferrando).
Quan arribe la Mare de Déu a la plaça del País Valencià tindrà lloc l’Acte de Donació de la Imatge de la Verge al poble, amb els tradicionals parlaments, escrits el 1955 per Innocenci Signes. A continuació, la Mare de Déu serà traslladada a l’Església per l’alcalde de l’Alcúdia i el rector de la parròquia.

A les 12 de la nit, a la plaça Tirant lo Blanc, ens espera la Festa de disfresses, amenitzada per l’orquestra Empopados. L’última d’aquestes Festes Majors. A les 2 de la matinada es farà el lliurament de premis
a les millors disfresses d’enguany.
Totes les colles disfressades que vulguen optar a premi, han de passar per la plaça Tirant lo Blanc entre la 1 i les 2 de la matinada.
En acabar l’orquestra, MACRODISCOMÒBIL, fins que el cos aguante.
A partir de les 12 de la nit i a l’Àgora Jove, actuarà el showman cubà DJ Tito. Un autèntic especialista de la festa que de segur no us deixarà indiferents! L’última nit de festes a l’Àgora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here