Blasmetal: «És vergonyós que 6 anys després no pugam accedir per la carretera de Vilella»

0
475

Les empreses, els veïns i els agricultors propietaris de les parcel.les próximes es troben més que indignats davant l’abandonament de la carretera de Vilella, a les rodalies de l’inacabat centre comercial.

Els socis de l’empresa Blasmetal, Juan Sanz i Joaquin Gomis lamenten haver cedit, provisionalment el vial, «ens digueren que estaria arreglat en tres ó quatre mesos i han passat ja prop de 6 anys, resulta vergonyós i de jutjat de guàrdia», comentaven este migdia als mitjans de comunicació locals. Els camions que es dirigeixen a esta firma del sector del metal deuen donar la volta a la gasolinera de Alzicoop per entrar a les instal.lacions, «amb la dificultat que rpersenta perquè hi ha molt de tràfic a la carretera de Carcaixent», segons comenten.

El tram de la carretera paral.lela a les fantasmagòriques obre del complexe comercial és troba en un estat «molt lamentable» segons denuncien els regidors de Compromís; «hi han clots de gran tamany i falten les trapes del clavegueram amb el perill que representa per als seus usuaris».

Per la zona alternen els xiquets en bicicleta, amb els camions que va un magatzem i els carros que entrenen per al tir i arrossegament. Un lluarador de la zona, Bernardo Sanchis, denuncia «la polseguera» que fan els vehicles que omplin de pols les seues taronges; «els comerciants no me la compren si abans no la neteje» manifestava a Riberaexpress.

El portaveu de Comprtomís per Alzira, Diego Gómez ha anunciat que reclamarà a l’alcaldessa, Elena Bastidas; que «done informació sobre Vilella als portaveus municipals», que «ens explique com té previst acabar els vials i l’obra pública del PAI de Vilella», i exigirà que «l’ajuntament garantitze la seguretat» i que a més «recupere l’accesibilitat de la zona».

Els veïns que recolliren en el seu dia «més de 200 firmes» i demanaren entrevistar-se amb l’alcaldessa lamenten que «no ens haja rebut encara».

El vial és ara propietat de Bankia, davant la fallida dels promotors del complexe comercial, però Compromís entén que «la responsabilitat de la seguretat dels vehicles i vianants és municipal»segons el portaveu, Diego Gómez. Amb el clavegueram acabat i la instal.lació elèctrica a punt, sols restava donar-li la corresponent capa d’asfalt però la carretera s’ha deteriorat de forma considerable i resulta evident la seua perillositat tant per als vianants com per als vehicles».

La indignació era hui molt

Un carro circulant este migdia junt les obres de Vilella

Polseguera alçada per un tractor hui

Soci de Blasmetal en el vial ple de clots

Els regidors de Compromís en Vilella