I Concurs de Paelles Nocturnes al polígon industrial de Sueca

0
298

Els organitzadors han decidit canviar les tradicionals Paelles Nocturnes per un Concurs per a majors de 18 anys.

Els pubs del polígon industrial, organitzadors de les tradicionals Paelles Nocturnes que se celebren tots els anys durant les Festes del municipi, han decidit en esta ocasió modificar este esdeveniment convertint-lo en el I Concurs de Paelles Nocturnes 2013. Per a poder participar en esta ocasió, i segons les bases que s’han redactat del Concurs, es requerix ser major d’edat. Els interessats podran inscriure’s fins a l’11 de setembre, omplint un full que es podrà aconseguir en qualsevol dels locals col·laboradors, o a través de la pàgina oficial del Concurs: www.facebook.com/paellesnocturnes. “Des de la meua Regidoria vam veure amb bons ulls la proposta dels organitzadors d’intentar acabar, d’alguna manera, amb eixe botelló descontrolat que s’havia originat altres vegades, i que estava degenerant l’acte festiu fins al punt que no teníem prou ambulàncies per a atendre els comes etílics que es produïen. Ara, els organitzadors han pres esta decisió amb el propòsit que se celebre realment un concurs de paelles, amb premis en metàl·lic i per a majors de 18 anys. L’Ajuntament col·labora amb este esdeveniment aportant, com tots els anys, la discomòbil; la resta va a càrrec de l’organització”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Una vegada omplit el full d’inscripció, s’entregarà en el bar restaurant Nano on s’abonarà l’import corresponent, que serà de 60 euros per ingredients per a 10 persones, i s’arreplegaran els tiquets vàlids, tant per a arreplegar estos ingredients, com la beguda del dia del Concurs. Les bases també establixen que la persona designada com a cuiner serà l’única encarregada de fer la paella de principi a fi. La resta de participants únicament podran ajudar facilitant allò que siga necessari per a cuinar-la (foc, aigua, arròs, etc.).

El Concurs tindrà lloc en el Camí dels Rajolers, front a les “tasquetes”, en el polígon industrial de Sueca. El jurat estarà compost per tres persones de les quals, almenys dos, seran professionals del sector. Els premis consistiran en: 300 euros, per al primer premi; 150 euros, per al segon; i 50 euros, per a la millor decoració, encara que, segons l’organització, les quantitats podrien variar en funció del nombre de paelles participants. El lliurament de premis tindrà lloc en el mateix recinte del Concurs, una vegada el jurat obtinga el seu veredicte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here